miercuri, 19 martie 2014

A doua editie a Expoconferintei Antreprenorilor de Instalatii din Romania, CONTRACTOR 2014

Peste 200 de antreprenori de instalatii, proiectanti de instalatii si companii din industrie participa pe 7 si 8 aprilie 2014, la Bucuresti, la a doua editie a Expoconferintei Antreprenorilor de Instalatii din Romania, CONTRACTOR.

Slawomir Sawicki prezinta la CONTRACTOR, in calitate de invitat special, proiectul de instalatii HVAC, al Muzeului Istoriei Evreilor din Polonia.

Proiectul Muzeul Istoriei Evreilor din Varsovia a constat in proiectarea ansamblului de instalatii HVAC, electrice, sanitare, precum si sistemele informatice. Muzeul include un hol principal, la intrare, doua zone de expozitii, sala de conferinte cu o capacitate de 500 de locuri, biblioteca tematica, zone mai mici de prezentare multimedia, restaurant evreiesc, sali educationale, birouri, spatii de servicii in scopuri expozitionale si camere tehnice pentru intretinerea cladirii.

Muzeul Istoriei Evreilor
Muzeul Istoriei Evreilor
Alaturi de Slawomir Sawicki, la Expoconferinta Antreprenorilor de Instalatii va fi prezent si inginerul danez Finn Buus Steffensen, care va prezenta proiectul de instalatii de securitate la incediu realizat pentru sala de concerte din Copenhaga, numita si „opera de pe insula”.

Sala de concerte din Copenhaga
Sala de concerte din Copenhaga
Sala de concerte din Copenhaga este renumita ca fiind una dintre cele mai moderne spatii destinate teatrului liric din lume. Pentru aprecierea sa, cladirea a primit opt premii, printre care „European Steel Design Award” si premiul „Best New Public Building”, acordat in 2009 de revista de specialitate Wallpaper.

Expoconferinta Antreprenorilor de Instalatii CONTRACTOR face parte din seria expoconferintelor internationale de arhitectura si antreprenoriat organizate de ABplus Events, alaturi de CONTRACTOR, INGLASS, GIS, LAUD si RIFF.

Data, locatia: 7-8 aprilie 2014, Bucuresti
Structura evenimentului: expoconferinta – sesiuni plenare, workshop-uri specializate, expozitie tematica
Organizatori: ABplus Events
Sponsori: ABB, DAIKIN, VAILLANT, IMMERGAS, CLIMATHERM
Partener media principal: Tehnica Instalatiilor
Partener media online: Spatiul Construit
Partener media: Arena Constructiilor, Instalatorul, Electricianul, Instal Focus, IBC Focus
Website: www.instalatii.contractor.com.ro
Contact: contractor@abplusevents.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu