luni, 24 martie 2014

Primii castigatori ai premiilor Kondor

Primele premii oferite garantat in cadrul concursului “Kondor iti rasplateste fidelitatea” se indreapta deja catre primii castigatori. Toti partenerii Kondor care au intrat in posesia premiilor garantate si au fost inscrisi automat in cursa pentru marele premiu – o masina Dacia Dokker Van.

Concursul “Kondor iti rasplateste fidelitatea” a avut lansarea in luna februarie a acestui an, in cadrul evenimentului Kondor Training Academy si a fost primit cu interes de partenerii Kondor. Concursul se evidentiaza prin conditii de participare foarte usor de indeplinit – plasarea de comenzi de produse Kondor in valoare cumulata de 2.000 de euro, pana la sfarsitul anului 2014.

Peste 1.000 de premii garantate

Dupa numai o luna de concurs au fost premiati primii noua castigatori ai categoriei de premii garantate. Acestia au avut posibilitatea de a alege intre o tableta moderna si un GPS practic, optiunea lor indreptandu-se, in principal, catre tablete. Ca urmare a indeplinirii singurului criteriu din concurs – comenzile de produse Kondor de calitate, in cumul de 2.000 de euro – castigatorii au intrat automat in cursa pentru urmatoarele doua categorii de premii.

Excursii de peste 6.000 euro

Castigatorii premiilor garantate de pana acum si cei care se vor inscrie pe lista castigatorilor pana pe data de 29 aprilie, prin plasarea de comenzi cumulate de 2.000 de euro, vor putea alege ca destinatie de vacanta, in urma extragerii din data de 30 aprilie:

- una dintre cele mai exotice locatii din lume: Tenerife, Mallorca, Malta, Madeira, Cipru, Santorini, Tunisia sau croaziere pe Marea Mediterana - pentru locul I; - un city break in unele dintre cele mai frumoase orase europene: Budapesta, Praga, Munchen, Istanbul, Cracovia, Berlin, Paris, Roma, Venetia, Atena – pentru locul II; - o excursie in una dintre multele destinatii pitoresti din Romania – pentru locul III.

Marele Premiu: o masina Dacia Dokker Van
Marele Premiu: o masina Dacia Dokker Van
Marele premiu - o masina Dacia Dokker Van

La finalul anului, unul dintre participanti, deja castigator al premiului garantat, va putea sa-si conduca afacerea spre succes la bordul marelui premiu – o masina Dacia Dokker Van. Atat concursul, cat si evenimentul Kondor Training Academy fac parte dintr-o campanie ampla de motivare si recompensare a partenerilor Kondor de incredere, campanie desfasurata sub sloganul “Mai presus de orice, pretuim partenerii de incredere”.

Kondor este unul dintre principalii producatori si distribuitori autohtoni de produse de securizare, inchidere si umbrire pentru mediul rezidential si industrial. Bazandu-se pe o gama de produse de cea mai inalta calitate, pe servicii profesionale si personalizate si pe o echipa calificata, Kondor si-a castigat dreptul de partener de incredere pentru toti colaboratorii sai.

Pentru detalii concursul Kondor, accesati site-ul www.kondorinvest.ro/concurs/ sau contactati un consultant Kondor la numarul de telefon 0757.082.716 sau la adresa de e-mail parteneri@kondorinvest.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu