marți, 4 martie 2014

TOP 10 de idei inedite de amenajare cu blocuri de beton celular autoclavizat YTONG Design

Compania germana Xella, lider international pe piata materialelor de constructii, produce in Romania YTONG Design, elemente de zidarie 100% minerale, produsele fiind utilizate pe scara larga, datorita caracteristicilor sale, pentru amenajari interioare creative, ornamentari arhitecturale si proiecte de izolatie. Cu ajutorul elementelor YTONG Design pot fi create o serie de obiecte de mobilier pornind de la rafturi, dulapuri sau baruri. Produsul este util si in rezolvarea unor probleme tehnice cum ar fi mascarea unor tevi, izolarea balcoanelor sau crearea unor spatii pentru acvarii.

1. Baie

Usurinta in manipulare precum si faptul ca permit transferul de vapori, asigurand un grad optim de umiditate in incapere, recomanda produsele YTONG Design pentru orice proiect care vizeaza amenajarea baii. Produsele pot fi utilizate in realizarea corpului pentru chiuveta, a unor masti pentru cada sau pentru peretii de separare a zonelor din baie sau caditele de dus.

YTONG Design - baie
2. Pereti ornamentali

YTONG Design este in primul rand o solutie pentru realizarea unor pereti ornamentali. Produsele se monteaza foarte usor si pot fi prelucrate in functie de proiect. Pot fi realizare astfel bolti, pereti curbati sau cu bolta, cu un efort minim. Iata doua proiecte de acest tip:

YTONG Design - pereti despartitori
YTONG Design - curbe
3. Piese de mobilier de mici dimensiuni

YTONG Design a fost intens folosit de-a lungul timpului de mesteri priceputi pentru realizarea unor piese de mobilier. Astfel, produsul a stat la baza realizarii unor mese inedite care pot fi piese functionale in diverse incaperi. O idee ar putea fi reprezentata de realizarea unei masute suport in baie sau crearea unui birou de lucru sau a unui corp pentru amplasarea televizorului.

YTONG Design - masa birou
Un perete curbat realizat cu YTONG Design a permis realizarea unor polite pe colt pentru amplasarea unor ghivece de flori in baie.

4. Piese de mari dimensiuni

YTONG Design a fost utilizat si pentru piese de mobilier la care putini s-ar fi asteptat. De exemplu, produsul a permis realizarea cadrului unui dressing.

YTONG Design - dulap
5. Seminee

YTONG Design este preferat de specialisti in realizarea de seminee, pentru ca este incombustibil, estetic si usor de modelat in orice forma.

YTONG Design - seminee
6. Spatii pentru depozitare bauturi

Pentru a fi pregatiti in momentele in care avem oaspeti ar fi recomandat sa avem acasa o crama in miniatura sau un bar in cazul in care beneficiem de un spatiu generos. Ambele proiecte pot fi realizate cu YTONG Design, rezultatul fiind unul placut si durabil.

YTONG Design - crama
7. Bucatarii

Iin cazul unei bucatarii blocurile YTONG Design pot fi utilizate atat pentru realizarea intregului mobilier cat si pentru diverse piese separate, un exemplu in acest sens putand fi reprezentat de realizarea unor insule de mici dimensiuni sau al unui suport de vase. Un avantaj important al acestor produse este reprezentat de faptul ca au clasa A1 de rezistenta la foc.

YTONG Design - mobilier bucatarie
8. Biblioteca

Cu YTONG Design pot fi realizate cu usurinta alveole pentru depozitarea cartilor favorite sau a unor piese de decor. De asemenea, produsul este ideal si pentru realizarea unor biblioteci de mari dimensiuni la costuri convenabile.

YTONG Design - biblioteca
9. Acoperire tevi

YTONG Design poate fi prelucrat pentru a rezolva si probleme tehnice de tipul acoperirii unor tevi. De asemenea, produsul este recomandat a fi utilizat si pentru izolarea unor balcoane din beton.

YTONG Design - acoperire tevi
10. Case de mici dimensiuni pentru animalele de companie

YTONG Design - casa pentru catei
Pentru mai multe informatii despre zidaria tip beton celular autoclavizat YTONG Design, accesati www.ytong.ro/ro/content/ytong_design.php

Despre Xella
Xella este cel mai important producator mondial de materiale de constructii pentru zidarie din domeniul betonului celular autoclavizat. Grupul are 90 de fabrici si numeroase centre de vanzare in 30 de tari. in Romania, Xella a inaugurat in anul 2010, la Ploiesti, cea mai moderna unitate de productie de blocuri de zidarie tip BCA din Europa de Est, in urma unei investitii greenfield de 32 mil EUR. Cu focus pe inovatie continua si calitate in constructii, Xella produce si comercializeaza in Romania zidarie premium din BCA sub marca Ytong, iar din 2013 si produse termoizolatoare minerale sub marca Multipor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu