miercuri, 26 martie 2014

Crestere de 33% a vanzarilor de pavaje rezidentiale in 2013 fata de 2012

Elis Pavaje, lider pe piata pavajelor din Romania, a inregistrat o crestere de 33% a vanzarilor de pavaje rezidentiale in anul 2013 fata de anul 2012. Bugetul mediu alocat lucrarilor de amenajare exterioara a fost de 10.000 lei, suma care include atat materialele cat si manopera. Suprafata medie a fost de 100 mp, in crestere cu 5% fata de anii anteriori.

Preferintele romanilor in anul 2013 in materie de pavaj din segmentul rezidential au fost modelele Fantazia, Umbra Patrat P3 si Cromatica, iar in printre cele mai populare culori s-au numarat mixurile de culori patinate, antracit, alb-crem, in ton cu stilul de amenajare ales. In functie de mediul de rezidenta, romanii se orienteaza fie catre depozitele mici axate pe comertul traditional in zonele rurale, fie catre magazine de bricolaj, prezente in special in zonele urbane.

Elis Pavaje evening
Elis Pavaje
Elis Pavaje ofera o gama larga de produse, cu peste 30 modele destinate sectorului rezidential, disponibile in aproape 20 de variante de culori, rezultand un vast numar de posibilitati de amenajare.

“Cresterea inregistrata pe segmentul rezidential ne arata ca interesul romanilor in ceea ce priveste amenajarea curtilor si gradinilor este in continua dezvoltare, iar acest lucru se datoreaza faptului ca incep sa inteleaga utilitatea practica si rolul estetic al pavajelor. Acestea sunt, in fapt, solutii de amenajare la rezolvarea unor probleme reale precum colectarea si distribuirea apelor pluviale, rezistenta la trafic auto intens sau rezistenta la cicluri repetate de inghet-dezghet. Pe langa tendinta evidenta de modernizare a amenajarilor exterioare, este din ce mai clar ca dupa anii de criza economica, atunci cand romanii s-au concentrat pe finisajele interioare de maxima necesitate, acum incep sa investeasca si in amenajarea exterioarelor”, a declarat Emil Gota, Director General Elis Pavaje.

Emil Gota, Director General Elis Pavaje
Emil Gota, Director General Elis Pavaje
Aceasta crestere semnificativa a vanzarilor se datoreaza mai multor factori: diversitatea produselor disponibile pentru mediul rezidential, clientii avand la dispozitie o gama larga de forme, dimensiuni si culori; calitatea pavajelor, obtinute prin procesul de vibropresare; accesibilitatea produselor din punct de vedere al preturilor de achizitie precum si costurile reduse de manopera si mentenanta a pavajelor Elis, fata de celelalte optiuni similare disponibile pe piata.

Umbra Patrat, Elis Pavaje
Umbra Patrat, Elis Pavaje
Gama de pavaje rezidentiale Elis cuprinde pavele rezidentiale si industriale, dale pentru terase, jardiniere, rigole, blocheti, boltari, borduri, trepte si palisade intr-o varietate mare de modele, culori si dimensiuni. Atat pavajele premium cat si cele standard sunt fabricate prin procesul de vibropresare si asigura o rezistenta mare la uzura.

Despre Elis Pavaje

Elis Pavaje este liderul pe piata amenajarilor cu pavaje. Infiintata in 1991 in Alba, Elis Pavaje ofera in prezent un sistem complet si inovativ de produse si servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la consultanta si proiectare pana la productie si montare. Compania are in prezent doua unitati de productie in Petresti (Alba) si Stoenesti (Prahova) care asigura un volum de peste 8.000 mp/zi.

De-a lungul celor peste 22 ani de experienta in domeniu, compania a dezvoltat cea mai larga gama de pavaje de pe piata romaneasca. Pentru detalii, consultati www.elis.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu