marți, 18 martie 2014

Duraziv lanseaza adezivul AM7, un produs economic din gama adezivilor pentru placari

Duraziv: Majoritatea comenzilor de adezivi pentru placari ceramice vizeaza produse din categoria economic

Focusul pe segmentul economic reflecta o tendinta a pietei de adezivi, in care volumele sunt generate preponderent de produsele cu beneficii standard

Producatorul de materiale de constructii Duraziv, detinut de antreprenorul Daniel Guzu, lanseaza adezivul AM7, un produs economic din gama adezivilor pentru placari, pentru a veni in intampinarea cererii actuale din piata. Noua reteta respecta cele mai stricte norme in materie de calitate, dar nu mai contine aditivii speciali, specifici produselor Duraziv dezvoltate de companie in laboratoarele proprii de cercetare. Prin lansarea AM7 compania mizeaza pe un avans al vanzarilor de adezivi pentru placari si cresterea volumelor.

AM7 este un produs economic din gama adezivilor pentru placari. Produsul este o completare de gama pentru categoria de produse entry level, putand fi utilizat in sistem cu chitul de rosturi GM 57, chit disponibil in saci de doua si cinci kilograme, intr-o varietate mare de culori. Acest pachet a fost gandit pentru a oferi o alternativa superioara calitativ pe acest segment de pret.

Duraziv, adezivul AM7
Duraziv, adezivul AM7
“Am mizat intotdeauna pe un pret corect, astfel ca am dezvoltat un adeziv care este superior calitativ, insa se incadreaza in categoria de pret economic” a declarat antreprenorul Daniel Guzu. „Am analizat cererea din piata si am investit intr-un produs superior altor competitori din segment, in raport cu palierul de pret in care se incadreaza. Ne bazam pe avantajul unui control bun al marginilor, asigurat de faptul ca avem cercetare si productie proprie, in Romania, fara costuri suplimentare de import sau redevente. Suntem cunoscuti pe santiere pentru inovatie si calitate, putem ingloba aceasta calitate si in produse cu un pret avantajos pentru cumparator”, a subliniat acesta.

Duraziv, antreprenorul Daniel Guzu
Duraziv, antreprenorul Daniel Guzu
“Duraziv a mizat pe inovatie in dezvoltarea produselor din portofoliu, acesta fiind motivul pentru care compania a reusit sa devina lider de piata in Capitala pe segmentul de tencuieli decorative si unul dintre furnizorii preferati in santiere din toata tara”, declara Marius Terec, director Operatiuni Adezivi. “Ne-am dorit sa venim si cu o oferta din primul palier de pret care sa respecte totusi cele mai stricte standarde in materie de calitate, pentru a oferi o alternativa care sa nu afecteze rezistenta si calitatea lucrarilor executate cu acest tip de produse. Capcana pretului are doua taisuri, este important sa vii cu un produs care sa asigure acest echilibru intre calitate si pret”, adauga Marius Terec.

Lansarea AM7 va contribui la o majorare a vanzarilor de adezivi pentru placari ceramice. Produsul este un adeziv pe baza de ciment pentru gresie si faianta. Este ideal pentru suprafete neregulate si prezinta o lucrabilitate foarte buna si o aderenta ridicata.

Adezivul AM7 se poate utiliza in sistem cu chitul de rosturi Duraziv GM 57. GM 57 este ideal atat pentru lucrari la interior, cat si la exterior sau pentru proiecte aflate intr-un mediu cu grad ridicat de umiditate. Produsul formeaza o suprafata impermeabila la apa, ca urmare a efectului de perlare. Este recomandat si pentru pardoseli incalzite. Evita fixarea murdariei si formarea de mucegaiuri, fiind, de asemenea, rezistent la factorii atmosferici (ploaie, inghet, soare), dar si la agentii de curatare. GM 57 este usor de aplicat, usor de curatat si nu pateaza suprafata placilor.

Duraziv, chit de rosturi GM 57
Duraziv, chit de rosturi GM 57
Duraziv este o companie activa pe piata de materiale de constructii inca din anul 2003, cand a fost infiintata sub denumirea initiala de Bau Profil de catre antreprenorii Daniel si Irina Guzu. Compania produce materiale de constructii din categoria adezivi, profile metalice, vopsele, produse pentru finisari interioare si exterioare, sisteme complete de termoizolare si hidroizolare. Divizia producatoare de adezivi s-a lansat in urma unei investitii de peste 8,5 mil. euro intr-o fabrica moderna, cu o capacitate de productie de 200.000 de tone pe an, situata in Popesti Leordeni. Fabrica este dotata si cu un laborator propriu, echipat la standarde europene, unde sunt testate toate produsele. In 2012 compania a raportat o cifra de afaceri de circa 17 milioane de euro.

DURAZIV SRL
Soseaua Oltenitei 202
077160, Popesti Leordeni
Tel: 021.361.53.46/47
Fax: 021.361.53.48
Email: office@duraziv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu