joi, 6 martie 2014

In 2014 Kondor isi premiaza partenerii cu o Dacia Dokker Van

Inca de la inceput, Kondor si-a bazat strategia exclusiv pe produse si pe servicii de calitate superioara si pe o relatie indelungata si solida cu partenerii sai. In anul 2014, prin intermediul campaniei “Mai presus de orice, pretuim partenerii de incredere!”, Kondor isi rasplateste colaboratorii loiali cu numeroase premii, in valoare totala de pana la 100.000 euro.

Kondor este unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori romani in domeniul solutiilor de umbrire, inchidere si securizare a spatiilor rezidentiale si industriale. In cei peste 8 ani de activitate, compania a investit in dezvoltarea gamei de produse si in personalizarea serviciilor pentru parteneri.

Motivele pentru care peste 800 de companii au ales Kondor.

Kondor furnizeaza exclusiv produse de o calitate inalta, garantata suplimentar prin certificatul international ISO 9001 si prin verificarile CTC la care este supus fiecare produs inainte de livrare.

Kondor a adus permanent plus valoare parteneriatelor indelungate prin servicii dedicate. Platforma de comenzi online – www.comenzi.kondorinvest.ro, care permite vizualizarea in timp real a intregii activitati, este doar un exemplu in acest sens. Aceasta este un instrument rapid de gestionare atat a comenzilor, cat si a ofertelor, care pot fi personalizate cu datele proprii de contact. Platforma online este o solutie complexa, care eficientizeaza timpul si comunicarea.

Kondor Training
De asemenea, partenerii Kondor beneficiaza de traininguri de specializare si instruire profesionala, in cadrul primului eveniment de acest fel din tara, dedicat lor in exclusivitate. Este vorba despre Kondor Training Academy, a carui prima editie s-a desfasurat in perioada 13-14 februarie 2014, la Phoenicia Grand Hotel din capitala si care a reunit aproximativ 50 de parteneri.

Kondor Training, specializare si instruire profesionala
Investim in parteneriate de durata

In 2014, unul dintre obiectivele Kondor este sa isi premieze partenerii loiali, prin intermediul concursului “Kondor iti rasplateste fidelitatea”. Premiile sunt diversificate si includ excursii de mii de euro si marele premiu, constand intr-o masina Dacia Dokker Van. Acestea sunt estimate la suma de aproximativ 100.000 de euro.

Pe langa aceste premii, colaboratorii fideli Kondor sunt rasplatiti cu beneficii multiple, precum promotii si oferte foarte avantajoase si cu servicii la un standard inalt, care sustin afacerile de succes.

“Pentru ca afacerile prospere si comunicarea eficienta se traduc prin multumirea si prin increderea partenerilor in produsele si serviciile pe care le oferim”, a declarat managerul general Kondor, domnul Alexandru Stanescu.

Kondor, principalul producator de rulouri exterioare de pe piata romaneasca, este o marca de incredere, sustinuta de: gama diversificata de produse, livrare gratuita si in termen - maxim 6 zile lucratoare, servicii personalizate si oferte avantajoase, produse de o calitate inalta, insotite de certificarea ISO 9001, un personal calificat si premii dedicate exclusiv partenerilor sai de incredere.

Pentru detalii complete despre una dintre cele mai respectate marci de produse de umbrire, securizare si inchidere, accesati site-ul www.kondorinvest.ro sau contactati un consultant Kondor la numarul de telefon 0757.082.716 sau la adresa de e-mail parteneri@kondorinvest.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu