joi, 6 decembrie 2012

Cine isi construieste piscine? Mai este in ziua de azi un accesoriu de lux?

Mult timp piscinele au fost considerate accesoriu de lux pentru cei cu averi considerabile. Acest lucru era normal, pentru ca achizitionarea unei piscine putea fi un lucru foarte costisitor. In ultimii ani, din mai multe motive, costurile de instalare si intretinere a unei piscine au scazut dramatic. In plus, exista multe tipuri de piscine pe piata, pentru buzunarele aproape oricui. Ca urmare, si persoanele cu venituri medii isi pot permit achizitonarea unei piscine. Dar, exact ce le face atat de atractive pentru unii oameni?

Sunt foarte multe persoane care cred ca daca au o piscina in curte li se va imbunatati statutul in societate. Mirajul care a inconjurat piscinile atat de mult timp este ca, daca ai asa ceva, inseamna ca esti bogat si special, esti practic membru al unei clase superioare. Destul de ciudat, oamenii care cumpara bazine pentru acest motiv, rareori par a le folosi de fapt.

Un alt grup de oameni este cel care cumpara piscine pentru ca le place foarte mult sa se distreze. Piscina este locul perfect pentru intalnirile de grup. Adultii pot sta la un gratar si se relaxeaza la piscina, in timp ce copiii se joaca in apa. „Din anumite motive, atmosfera sociala din jurul unei piscine pare perfecta pentru relaxare si incurajeaza pe toata lumea sa se alature distractiei” a mentionat domnul Dan Avram, manager Hobbit Integral Ro, cea mai importanta companie de constructii piscine din Romania.

Exclusiv design
Sursa foto: Exclusiv Design
Unii oameni vor cumpara o piscina pentru valoarea sa terapeutica. Daca lucrati toata ziua intr-un loc de munca stresant, ce ar putea fi mai relaxant decat sa veniti acasa, sa inotati in piscina si sa va bucurati de razele de soare. Apa pare sa aiba un efect calmant asupra majoritatii oamenilor. Si, chiar daca nu stati in apa, doar faptul ca va aflati langa piscina va poate aduce atat de multa relaxare...

Si, la sfarsit, mai enumeram un grup mic de persoane care instaleaza bazine de inot in curtea lor deoarece le place sa inoate. Inotul este aproape un exercitiu perfect. El ajuta sistemul cardiovascular, imbunatateste capacitatea pulmonara si tonifiaza muschii. In plus, spre deosebire de jogging de exemplu, inotul nu streseaza genunchii si articulatiile.

Pe scurt, oamenii cumpara piscine pentru o serie de motive. Acum ar fi ocazia perfecta sa achizitionati si dumneavoastra una. Economia a facut sa va puteti cumpara astfel de produse la preturi rezonabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu