miercuri, 5 decembrie 2012

Cum sa alegi un ceas de calitate? Cauta pretul, dimensiunea si forma potrivita!

Am intrat deja in luna cadourilor, in luna cand toata lumea se bucura sa primeasca, dar mai ales sa ofere cadouri, mai generoase sau doar simbolice. Un ceas ar fi tocmai obiectul potrivit pentru a-l oferi cadou sotului sau iubitului, nici nu va lasa fara un ban in portofel, dar nici nu este doar un gest de complezenta. Trebuie sa tineti cont insa de personalitatea celui care il va purta. Este o persoana activa, care prefera lucrurile simple si rezistente? Atunci aveti nevoie de un ceas robust, care sa mearga bine si sa nu coste o avere.

Sau este o persoana cu “functie”, care merge des la evenimente si se imbraca elegant? Este clar ca ceasul pe trebuie sa-l alegeti trebuie sa fie tot elegant, sa apartina unui brand celebru si sa coste suficient de mult pentru a fi considerat un obiect de lux.

Pretul in care doriti sa va incadrati

Da, pretul este primul aspect de care trebuie sa tineti cont. Evident, daca sunteti o persoana cu posibilitati financiare care vrea neaparat o anumita marca de ceas, indiferent de pret, acesta nu constituie un impediment, asa ca iese din discutie. Dar cei mai multi dintre noi nu ne incadram in aceasta categorie, asa ca este bine sa chibzuiti putin inainte de a achizitiona un ceas de calitate. Contrar multor opinii, un ceas bun, de o calitate incontestabila, nu trebuie sa coste neaparat o avere.

Ceasuri Mobile
Exista destule branduri renumite, cu produse de calitate peste medie, care au modele de ceasuri cu preturi rezonabile si de bun simt, chiar sub 400 de lei. In aceasta marja de pret gasiti atat ceasuri elegante, cat si casual sau sport. “Cand achizitionati un ceas, nu neglijati sub nicio forma aspectul certificatului de calitate si pe cel de garantie, doar asa veti putea fi siguri ca ati achizitionat un ceas de calitate, de la o firma serioasa”, ne-a sfatuit cu amabilitate managerul site-ului Ceasuri-mobile.ro

Alegeti dimensiunea si forma potrivita

Cele mai bune ceasuri barbatesti nu sunt neaparat cele care apartin unui anumit brand sau cele care fac parte din colectiile unor branduri de lux. Un ceas frumos trebuie sa arate bine la mana unui barbat si sa fie neaparat in armonie cu personalitatea si conformatia corpului sau. Ceasurile sport pot fi purtate de catre orice barbat, indiferent care sunt datele sale personale. Acestea se pot purta insa la un singur gen de tinuta, pentru ca, evident, un ceas sport nu se poate purta cand esti imbracat cu un costum elegant.

Ceasurile supradimensionate, cu cadrane uriase, nu se potrivesc oricarui barbat. Asta nu inseamna ca ceasurile cu cadran mare sunt neaparat confectionate pentru barbatii atletici, insa nici pentru persoanele cu o constitutie astenica nu sunt potrivite.

Ceasurile barbatesti trebuie alese in functie de marimea, forma si culoarea mainii lor. Cu toate acestea, cele trei coordonate ale cadranului trebuie sa se potriveasca fiecarei personalitati. De exemplu, cadranele mari sunt pentru cei cu personalitate puternica, pentru ca o astfel de personalitate este in concordanta cu aspectul elegant al ceasului de la mana. Daca cel caruia doriti sa-i faceti ceasul cadou nu corespunde descrierii de mai sus, este indicat sa optati intotdeauna pentru ceasurile cu cadrane de marime medie, patrate sau rotunde.

Cureaua poate fi din metal, piele sau material sintetic. Alegerile sunt multe aici si tin de gustul si preferintele cumparatorului. Fiecare material se simte altfel pe piele si este mai potrivit pentru un anumit gen de ceas. Un ceas elegant, de exemplu, evident ca nu poate fi purtat decat cu o curea din piele naturala. Asa ca nu ne ramane decat sa va uram succes la cumparaturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu