joi, 6 decembrie 2012

De ce as alege tamplarie din lemn stratificat in loc de tamplaria din PVC ori cea din aluminiu?

Avantajele acestui tip de tamplarie sunt multipe pentru ca vorbim de un transfer termic cu mult mai mic decat PVC-ul si aluminiu. Si cu totii ne dorim sa avem parte de caldura in casa, nu ne dorim sa irosim bani. Un alt aspect care trebuie luat in considerare este cel estetic, arata mult mai bine si natural datorita fibrei lemnului. Daca in timp ne razgandim, si dorim sa alegem o alta culoare, o putem face pentru ca tamplaria din lemn stratificat poate fi lacuita si vopsita in orice nuanta. Nu trebuie sa ne gandim ca se uzeaza repede, si isi pierde si aspectul, pentru ca rezistenta sa mecanica este sporita tocmai datorita stratificarii lemnului. Odata montata, nu e nevoie sa fie inlocuita cu totul din cauza unor mici defectiuni pentru ca permite si reparatii locale. Si daca privim din punctul de vedere al sigurantei tale si a familiei, tamplarie din lemn stratificat este o alegere minunata pentru ca are o rezistenta foarte mare la impact, chiar daca vorbim si de gloante de calibru mare. Un alt aspect despre care va vom vorbi este faptul ca este ecologica fiind facuta doar din lemn natural.

Ce fel de forme pot avea ferestele facute din tamplarie din lemn stratificat?

„Clientul poate sa ceara o varietate de forme pentru usile si ferestrele din lemn stratificat. Orice forma, oricat de neconventionala poate fi facuta fara probleme din astfel de tamplarie, se poate vorbi chiar de ferestre rotunde sau arcade pentru vitralii.” a tinut sa mentioneze pentru site-ul nostru domnul Peter Ludovic, director de vanzari al companiei Holzer Tehnic, companie producatoare de tamplarie din lemn stratificat, usi de interior, ferestre si scari interioare.

Holzer Tehnic
Este dificil de intretinut tamplarie din lemn stratificat?

Din fericire, este chiar foarte usor. Pentru ca este foarte rezistenta, aplicarea de solutii de curatare si intretinere se face abia dupa primii 5 ani. Tamplaria sufera in general din cauza marilor variatii de temperatura. Cand vorbim insa despre lemn stratificat lucrurile stau putin altfel pentru ca acesta rezista foarte bine. Chiar daca PVC-ul si aluminiul sunt mai usor de intretinut, dezavantajele care raman in cazurile lor sunt foarte mari si nu merita sa fie alese in detrimentul lemnului.

Ce dimensiuni pot avea ferestrele si usile din tamplarie din lemn stratificat?

Absolut orice fel de dimensiuni. Nu conteaza marimea produsului pe care il vrei, el poate fi facut. Tamplarie din lemn stratificat poate fi folosita pentru orice fel de usi sau ferestre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu