vineri, 28 decembrie 2012

Sistemele de jaluzele exterioare: solutia optima pentru umbrirea exterioara

Un produs relativ nou pe piata sistemelor de umbrire exterioara, sistemele de jaluzele exterioare se impun treptat datorita necesitatilor tot mai diversificate ale beneficiarilor care aleg imbinarea esteticii cu utilitatea. Spre deosebire de traditionalele rulouri exterioare, sistemele de jaluzele exterioare sunt singurele care permit un control absolut al luminii ce patrunde in interior prin posibilitatea de a regla unghiul lamelelor. Elegante, cu un spatiu minim al casetei montata in tamplarie, sistemele de jaluzele exterioare se caracterizeaza printr-un design atractiv si modern, perfect adaptabil oricarui tip de fatada.

Eleganta sistemelor de jaluzele exterioare coexista cu durabilitatea acestora in timp si rezistenta in fata oricaror conditii meteorologice nefavorabile. Fabricate din aluminiu, lamelele sistemelor de jaluzele exterioare difera in functie de modelul ales. Cu o grosime de aproximativ 42 mm, acestea sunt smaltuite in cuptor. Latimea lamelelor depinde de modelul ales, de la 49 mm la 92.5 mm.

Jaluzele Exterioare
In timp ce modelul C50 poate fi folosit atat la exterior cat si in interior, gama C80 si Z90 sunt special create pentru umbrirea spatiului exterior. Spre deosebire de gama C, modelul Z90 vine cu o optiune suplimentara: datorita inchiderii ermetice, jaluzele exterioare Z90 blocheaza complet patrunderea razelor solare in incapere, efect cunoscut sub denumirea de black-out sau intunecare completa.

Expert Design - Modele Jaluzele Exterioare
Sistemele de jaluzele exterioare sunt solicitate atat de proprietarii de apartamente la bloc, case dar si de persoanele juridice pentru spatii comerciale si sedii de birouri. Acestea se preteaza oricarei incaperi unde controlul luminii din interior este dorit.

Expert Design - lamele Jaluzele Exterioare
Sistemele de jaluzele exterioare nu sunt produse standard in culori si dimensiuni predefinite. Beneficiarii sunt cei care aleg caracteristicile produsului finit, de la orice culoare a paletarului RAL la dimensiuni de pana la 4.5m in latime si 5m in inaltime.

Expert Design Concept SRL, unul dintre primii furnizori de jaluzele exterioare pe piata romaneasca, recunoaste potentialul acestei piete si capacitatea sistemelor de jaluzele exterioare de a satisface nevoile celui mai pretentios client.

“Chiar daca producem traditionalele rulouri exterioare, incercam a directiona clientii catre un produs sofisticat, prea putin mediatizat si cunoscut pe piata romaneasca a sistemelor de umbrire exterioara, si anume jaluzelele exterioare. Deseori clientii le confunda sau nu sunt suficient de informati asupra diferentelor dintre aceste doua sisteme. Continuam insa campaniile de informare si prezentare, cu speranta ca vor face alegerea corecta.” Mihaela Serban – Dir. Executiv Expert Design Concept.

Pe langa componentele de baza, Expert Design Group ofera solutii de control si automatizare din partea principalilor producatori europeni: automatizare in functie de vreme, sisteme de ghidare automata in functie de lumina solara, motoare silentioase, motoare cu o comunicare bidirectionala, controale wireless: HomeMotion by Somfy, io HomeControl, RTS, LCN si SMI.

Expert Design - producatori
Mai mult, materialele textile componente sunt marca Hagofix, constituite din fibre de poliester intarit cu aramide de doua ori. Hagofix se remarca prin rezistenta la intindere cat si la uzura, rezistenta la radiatii ultraviolete si orice conditii meteorologice existente.

Expert Design Group te asteapta in Showroom-ul din Bucuresti, Sector 6, Str. Dezrobirii 142B! Departamentul de vanzari iti sta la dispozitie pentru intrebari suplimentare:

Orar:
Luni-Duminica (09:00 - 20:00)
Orange: 0747.83.43.36
Cosmote: 0765.91.31.51
Vodafone: 0728.22.54.01
Digi Mobil: 0770.97.08.22
Email: vanzari@expertdesigngroup.ro
Web: www.expertdesigngroup.ro

Un comentariu:

  1. nu stiu daca sunt la fel, dar sigur denumirile sunt aceleasi ca aici: http://www.jaluzeledeexterior.ro/jaluzele-exterioare/jaluzele-exterioare-c50/

    RăspundețiȘtergere