vineri, 14 decembrie 2012

Roca: Confort cu bateriile termostatice – apa la temperatura ideala

Ba prea fierbinte, ba prea rece... De multe ori, dureaza prea mult pana potrivim temperatura ideala pentru a face dus. Pentru a evita aceste situatii neplacute, specialistii recomanda bateriile termostatice – cele care asigura o temperatura constanta a apei, pe intreaga durata a folosirii acesteia, fara nici o variatie, indiferent daca micsoram sau marim debitul apei! Iar in locuintele in care exista mai multi consumatori de apa, in acelasi timp - masini de spalat, de vase, mai multe bai, nu vom trai niciodata experienta ca apa calda de la dus sa se transforme brusc intr-un jet fierbinte sau rece ca gheata.

Pe langa designul rafinat, aparte, care confera un aer contemporan camerei de baie, Bateriile Victoria-T de la Roca, liderul global in productia de obiecte sanitare, vin cu mai multe beneficii practice. Safety-stop, butonul rosu de siguranta, previne riscurile cauzate de cresterea brusca a temperaturii. Aceasta nu poate depasi 38°C. Eco-stop, butonul verde de limitare a debitului de apa, ajuta la reducerea consumului cu pana la 50%.

De asemenea, tehnologia SafeTouch previne supraincalzirea manerelor si corpului bateriei, indiferent de temperatura apei care circula prin aceasta. SafeTouch are o importanta deosebita pentru copii!

Baterie incastrata pentru dus Victoria-T


Roca a dezvoltat o tehnologie speciala, Quick Reaction, care-i permite utilizatorului sa ajunga la temperatura si debitul de apa dorite, in mai putin de 3 secunde, ceea ce duce la un consum redus de timp, apa si energie.

Baterie pentru dus Victoria-T
Gama Victoria-T este disponibila la preturi foarte competitive, incepand de la numai 567 lei, cu o garantie de 5 ani. Pentru mai multe informatii, accesati www.ro.roca.com.

Despre ROCA

Compania Roca, lider global in productia de obiecte sanitare, este prezenta in peste 135 de tari din intreaga lume. Ca parte a procesului de evolutie permanenta, Roca se concentreaza pe tehnologie, design si inovatie. Compania este considerata un punct de reper in industrie, lansand tendinte peste tot in lume prin designul produselor sale. Pentru a-si mentine pozitia de lider, Roca incheie parteneriate cu cei mai renumiti arhitecti (Moneo, Chipperfield, Herzog & de Meuron), decoratori si studiouri de design (Benedito Design, Giugiaro, Schmidt & Lackner) din lume. Roca pune un accent deosebit pe protejarea mediului inconjurator, prin functionalitatea produselor si prin evolutia constanta a sistemelor ce reduc consumul de apa si energie.

Roca este prezenta in Romania din anul 2006, cand a preluat de la compania austriaca Lasselsberger, fabrica de obiecte sanitare Cesarom, de la Bucuresti. Roca ofera in Romania solutii complete pentru baie la aceleasi standarde internationale de design si tehnologie, ca in intreaga lume. In prezent, Roca Obiecte Sanitare se adreseaza clientilor corporate si consumatorilor finali prin marcile Zoom (segmentul economic), Roca (segmentul mediu) si Laufen (segmentul de top). Produsele Roca pot fi achizitionate de pe intreg teritoriul tarii, prin intermediul celor peste 35 de distribuitori autorizati din toate marile orase ale Romaniei. Pentru mai multe informatii, accesati www.ro.roca.com.

2 comentarii:

  1. Am avut sansa sa incerc o astfel de baterie intr-o casa de lux din Spania (tara de origine a firmei Roca) si, intr-adevar, este foarte user-friendly din toate punctele de vedere enuntate mai sus: economie de resurse si aspectul de siguranta. Un compromis bun intre calitate si pret, as zice eu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesante robinetele astea, de vazut si cam ce durata de viata au.

    RăspundețiȘtergere