marți, 4 decembrie 2012

Protejeaza-ti acoperisul si evita accidentele provocate de caderile de zapada

Iarna ar trebui sa fie un anotimp in care sa ne putem bucura de zapada impreuna cu familia sau prietenii, practicand sportul de iarna preferat sau pur si simplu facand oameni de zapada cu cei mici. Dar, de foarte multe ori, iarna nu prespune doar vreme buna pentru activitati de distractie in parc sau la munte, ci si multe batai de cap cauzate de strazi blocate si trafic ingreunat.

Daca in ceea ce priveste deblocarea strazilor si conditiile de trafic mare parte a responsabilitatii pentru solutionarea problemelor revine autoritatilor publice, cand vine vorba de neplacerile cauzate de caderi masive de zapada de pe acoperisuri, dar si de pericolul mult mai mare pe care il implica cantitatile mari de zapada aflate in cadere, ce pot accidenta grav trecatorii din preajma casei, ai la indemana solutii simple si accesibile.

Piata sistemelor de protectie pentru acoperisuri ofera solutii care asigura protectie maxima. Instalarea parazapezilor elimina riscul alunecarii bruste a maselor mari de zapada. Adaptandu-se unei tipologii largi de acoperisuri, zona geografica si regimul meteorologic sunt determinante pentru alegerea tipului de parazapezi necesare. Pentru acoperisurile cu suprafata sau panta mica sau in zonele in care cantitatea de precipitatii sub forma de ninsoare nu este foarte mare, se poate folosi sistemul de parazapezi tubulare. De asemenea, panta acoperisului si gradul de importanta a caii de acces adiacente reprezinta criteriile esentiale in functie de care se indica montarea a doua sau trei tuburi orizontale. In cazul zonelor cu ninsori abundente sau a acoperisurilor cu acumulari mari de zapada, Lindab recomanda folosirea grilajelor de parazapada.

Lindab Protectline - parazapezi tubulare
Indiferent de sistemul de parazapezi de care ai nevoie, montarea unui astfel de sistem te poate scuti de multe batai de cap, oferindu-ti o mult mai mare siguranta. Fie ca stai intr-o zona in care caderile de zapada nu sunt atat de mari sau dimpotriva, locuiesti intr-o zona in care ninge frecvent si acumularile de zapada sunt consistente, piata iti pune la dispozitie solutii inovatoare si accesibile pentru a evita accidentele provocate de alunecarea zapezii la sol.

Lindab Protectline - grilaje parazapada
Despre Lindab Romania

Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile, Ventilatii si Buildings sunt cele trei domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. Lindab Buildings este lider european in cladiri metalice industriale si comerciale, pentru recreere, inclusiv cladiri multietajate, si ofera servicii complete pentru proiecte la cheie in toata Europa, prin reprezentantele locale si prin reteaua de parteneri autorizati.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4500 de angajati.

Puteti urmari Lindab si pe facebook.com/lindabromania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu