joi, 6 decembrie 2012

Oferte noi din partea Lindab: sisteme inteligente pentru degivrare si 20% reducere la acoperisul rosu in luna decembrie

Lindab Romania a lansat pe piata un sistem inteligent de degivrare, menit sa pastreze jgheaburile si burlanele fara gheata pe timpul iernii si sa previna distrugerea acestora din cauza inghetului. Totodata, pentru ca decembrie este luna cadourilor, Lindab ofera 20% reducere la sistemele complete de invelitori cu tigla metalica NORDIC 400 sau Prima 35/40 si la sistemul de Jgheaburi si Burlane in culoarea definitorie a Craciunului – ROsU. Promotia este valabila totodata pentru sistemele de protectie Lindab Safety sau Sistemele de degivrare achizitionate impreuna cu unul din acoperisurile mentionate.

Rolul sistemului de degivrare este acela de a evita distrugerile cauzate de caderea turturilor sau a ghetii, eliminand riscul de blocare si deteriorare a sistemului pluvial. Avantajele principale ale sistemului constau in flexibilitate si usurinta in instalare, functionare automata, sigura si durabila, precum si un sistem preasamblat gata de instalare, cu termostat inclus in sistem.


Lindab sistem cu degivrare
“Pentru ca zapada acumulata pe acoperisurile in panta poate produce multe neplaceri, cauzand chiar accidente grave, Lindab vine in intampinarea clientilor cu un sistem inteligent pentru degivrare. si pentru ca suntem in luna cadourilor, Lindab ofera 20% reducere tuturor celor care-si doresc un acoperis nou deasupra capului. Sarbatori fericite!”, a declarat Ioan Farcas, Director Marketing Lindab Romania.

Lindab sistem fara degivrare
Mai multe detalii sunt disponibile la www.lindab.ro, 021.209.41.50 sau info.profile@lindab.ro.

Despre Lindab Romania

Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile, Ventilatii si Buildings sunt cele trei domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. Lindab Buildings este lider european in cladiri metalice industriale si comerciale, pentru recreere, inclusiv cladiri multietajate, si ofera servicii complete pentru proiecte la cheie in toata Europa, prin reprezentantele locale si prin reteaua de parteneri autorizati.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4500 de angajati.

Puteti urmari Lindab si pe facebook.com/lindabromania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu