marți, 4 decembrie 2012

Cu o investitie de peste 50 mii de euro, Franke a inaugurat pe data de 29 noiembrie primul showroom din Ploiesti

Franke, liderul mondial in productia de sisteme de bucatarie, renumit pentru calitatea si design-ul distinctiv al produselor sale, a inaugurat pe data de 29 noiembrie primul showroom din Ploiesti.

Respectand conceptul Franke Showroom Partener, noua locatie deschisa in parteneriat cu ARTSANI, o companie cu o renumita traditie in oferirea celor mai bune produse clientilor sai, este situata foarte aproape de centrul orasului pe strada Gheorghe Doja numarul 242.

„Continuand conceptul Franke Showroom Partener, ne bucuram sa anuntam deschiderea celui de al II lea showroom din luna acesta in parteneriat cu ARTSANI, un colaborator vechi alaturi de care am avut multe proiecte interesante. Dorinta Franke de a ajunge la clientii sai cu cele mai bune produse a determinat deschiderea mai multor showroom-uri sau reamenjarea lor pentru a respecta toate standardele prin care am devenit liderul mondial in solutii complete pentru bucatarie. Speram ca si aceasta locatie va oferi consumatorilor servicii ireprosabile si consultanta pentru a descoperi stilul potrivit lor.” a declarat Florin Porojan, Director General Franke Romania.

„Dorind sa pastram renumita traditie de a oferi clientilor nostri cele mai bune produse iar colaborarea de pana acum cu Franke ne-a demonstrat ca respecta cele mai inalte standarde in productia si design-ul produselor Franke.” a declarat Oleg Tataru, Director General, ARTSANI.

In linia conceptului showroom-urilor partener, sistemele incorporabile pentru bucatarie Franke sunt expuse folosind un suport unic de prezentare ce respecta design-ul, formele si culorile brandului. Deschiderea showroom-ului din Ploiesti a reprezentat o investitie de peste 50 mii de euro.

In noul showroom clientii vor putea regasi cele mai noi si reprezentative produse Franke, sisteme complete care cuprind cuptor, plita, hota, chiuveta, baterie, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, frigider, prezentate intr-un ambient deosebit.

Despre Franke Romania

Franke Romania este parte a diviziei Kitchen Systems Group a corporatiei multinationale Franke Artemis si activeaza pe piata locala din anul 1998 fiind lider pe piata autohtona de echipamente incorporabile pentru bucatarii destinate uzului casnic. Compania apartine 100% concernului Franke Artemis. In prezent, compania numara 30 de angajati si detine in portofoliu peste 1.500 de produse diferite.

Sistemele Franke de bucatarie includ toate echipamentele necesare unei bucatarii: chiuveta, bateria, plita, hota, cuptorul, masina de spalat vase, combina frigorifica, cuptorul cu microunde, masina de spalat rufe si alte accesorii. Oferta de sisteme din inox (satinat, dekor si microdekor), este completata de sistemele colorate (cele de fragranite: avena, ardesia, sahara, grafite, alluminio, bianco) apreciate de consumatorii din Romania. Produsele comercializate de companie sunt produse in proportie de 95% in Italia, iar restul sunt importate din Scotia, Germania si Elvetia. Franke Romania desfasoara activitati de export in Moldova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu