sâmbătă, 8 decembrie 2012

Un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca in ziua de azi din nici un camin: televizorul.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale televizoarelor LCD este faptul ca sunt foarte usor de folosit, arata si extraordinar de bine, iar sistemele de operare si de setare pot fi folosite si de catre copii de gradinita. Daca pana acum era complicat pana sa si gasesti butonul de oprire/pornire, noua tehnologie face ca lucrurile sa devina extraordinare. Chiar nu este nevoie sa chemi un specialist sa il seteze, sa cheltui bani in plus pe televizorul tau LCD, pentru ca poti face foarte bine treaba si singur.

Cum set-up-ul televizoarelor LCD a devenit atat de simplu, nu este nici macar nevoie sa scoti manualul de utilizare din cutia lui pentru a vedea despre ce este vorba. O sa iti dai seama de toate singur si mai este si foarte distractiv. Iti vei alege canalele si le vei aseza dupa bunul tau plac cu o usurinta demna de invidiat. Daca folosesti optiunea auto-scan, lucrurile efectiv se aranjeaza de la sine.

“Daca sa spunem ca la ora 16 ai ajuns cu noul tau televizor LCD acasa, la ora 16 si 5 minute deja vei urmari programele tale preferate. Si placerea cu care vei face toate aceste lucruri va fi unica”, a declarat Virgil Carlejan, manager al Mela-Rox Srl, companie care gestioneaza site-ul de vanzari de televizoare www.melarox.ro. In primul rand tocmai ce ai cumparat un televizor nou, in al doilea rand l-ai instalat singur si in al treilea rand, aceasta imagine nu se poate compara cu nimic in lume. Deci noteaza ce zi este in calendar pentru ca am senzatia ca o vei tine minte mai bine decat ziua in care iti aniversezi casatoria.

“Trebuie sa iti spun un secret, televizorul LCD este doar primul pas, acum ca il ai iti poti cumpara toate acele accesorii de care nu te-ai putut bucura pana acum pentru ca nu aveai televizorul potrivit”, a fost raspunsul interesant al domnului Marius Opincariu, manager al www.edepot.ro, un alt site important de vanzari de televizoare lcd. Gandeste-te ce playere poti sa iti cumperi, ce sistem de sunet, si asa mai departe. Tot se completeaza acum si tabloul devine perfect. Ca lovitura de gratie o sa spunem doar ca: ai idee cate console de jocuri video sunt acum pe piata? Daca nu, crede-ne ca o sa stii si aceste lucruri foarte curand, pentru ca pe langa emsiunile tale preferate, filme si evenimente sportive, televizorul tau poate deveni sufletul petrecerilor la care vin prietenii tai pentru a se putea juca cu tine cele mai tari jocuri video care sunt acum pe piata.

Nu ramane decat sa te bucuri din toata inima!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu