marți, 19 noiembrie 2013

1.7 milioane euro pentru ultima faza de dezvoltare Copou Bellevue Iasi

Dezvoltatorul imobiliar lider de piata Adama, detinut integral de IMMOFINANZ Group, anunta oficial inceperea lucrarilor de constructie pentru ultima faza de dezvoltare a ansamblului rezidential Copou Bellevue din Iasi.

Investitia totala pentru aceasta faza se ridica la 1.7 milioane euro, lucrarile fiind demarate in luna noiembrie 2013 si programate a se finaliza in iunie 2014. Ultima faza de dezvoltare prevede o cladire care completeaza astfel proiectul existent, Copou Bellevue urmand sa totalizeze dupa realizarea acestei etape 169 de unitati premium proiectate de Adama pentru piata rezidentiala din Iasi.

Cea de-a treia faza de dezvoltare si ultima din Copou Bellevue este compusa dintr-o cladire de 5 niveluri si 49 de unitati, situata in zona exclusivista a dealului Copou, la doar cateva minute distanta de centrul universitar al Iasiului. Amplasata in imediata apropiere a blocurilor construite anterior in cadrul ansamblului, noua constructie va cuprinde studiouri si apartamente de doua camere, inteligent compartimentate si cu suprafete utile cuprinse intre 36 si 50 mp, adaptate astfel cautarilor pietei. In plus, locatarii apartamentelor de la parterul blocului vor beneficia si de gradini proprii spatioase, in timp ce la etajele 4 si 5 ale cladirii, vor fi disponibile penthouse-uri exclusiviste.

„Suntem extrem de increzatori in piata imobiliara din Iasi si de aceea Adama continua investitiile pe care le-a inceput aici. Iasiul este un oras in continua dezvoltare si schimbare, iar recentele investitii publice si private in diverse proiecte sunt dovada vie a acestui fapt. Copou Bellevue este un proiect de succes, special proiectat si adaptat pentru a se mula dorintelor pietei, construit de o echipa de profesionisti, in concordanta cu standardele internationale de calitate”, declara Andreas Holler, CEO Adama Group.

Ultima faza de dezvoltare din Copou Bellevue este conceputa sub semnul elegantei si al calitatii de inalta clasa. De la interiorul apartamentelor la coridoarele imbracate in marmura, design-ul aparte este redat de finisaje rafinate si amenajari de prima clasa, alaturi de un pachet complet de facilitati moderne.

Locatarii Copou Bellevue vor avea la dispozitie spatii de parcare si de depozitare proprii, precum si un Health Club profesional, cu sala de fitness si sauna, amplasate la parterul noii cladiri. In plus, complexul este prevazut cu un loc de joaca spatios pentru copii si cu paza 24 de ore din 24 pentru siguranta deplina a celor care locuiesc aici.

Etapele anterioare de dezvoltare din Copou Bellevue sunt compuse din 120 de apartamente de una, doua, trei si patru camere, precum si din penthouse-uri si mini penthouse-uri, amplasate in trei cladiri separate. Raportat la ritmul de vanzare al unitatilor anterioare, Copou Bellevue s-a dovedit a fi un proiect rezidential de succes, perfect adaptat cerintelor pietei iesene. La momentul actual, peste 95% din apartamentele finalizate sunt vandute, pe langa locatia excelenta si peisajul deosebit, clientii apreciind in aceeasi masura si calitatea constructiei si finisajele premium.

Despre ADAMA
Adama este un dezvoltator de top, activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania a construit pana in prezent peste 1.650 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in cadrul a numeroase proiecte finalizate: in Bucuresti – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti – Evocasa Orizont, Bacau – Evocasa Completa, Brasov – Evocasa Viva, Iasi – Copou Bellevue si Cluj. Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1.100.

Despre IMMOFINANZ Group
IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii imobiliare din Europa listate la bursa Compania este inclusa in indexul de top ATX al Bursei de Valori de la Viena si este prezenta si pe Bursa de Valori Varsovia. De la infiintarea sa, in 1990, IMMOFINANZ Group si-a constituit un portofoliu de proprietati de inalta calitate care cuprinde la ora actuala peste 1.700 de proprietati ca investitie, avand o valoare de piata de aproape 10,4 miliarde euro. Ca un „motor in imobiliare”, compania se concentreaza pe conectarea celor trei sectoare principale de business: dezvoltarea de proprietati prime sustenabile, special concepute, amplasate in locatii premium, managementul profesionist al acestor proprietati si un ciclu de vanzari optimizat. IMMOFINANZ Group isi concentreaza activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistica si rezidential in opt piete regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania, Polonia si Rusia.

Pentru mai multe informatii, accesati www.immofinanz.com | blog.immofinanz.com | properties.immofinanz.com.

Mai multe pe: ProiectCasa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu