miercuri, 20 noiembrie 2013

Complexul rezidential privat Militari Residence se extinde cu 1.600 de apartamente

Militari Residence, cel mai mai mare complex rezidential privat din Romania, va fi extins cu 14 blocuri ce vor fi livrate in primul trimestru al anului viitor. Proiectul va ajunge astfel la 56 de blocuri si va totaliza 5.600 de apartamente.

Constructia celor 14 blocuri din cadrul Militari Residence a fost demarata in a doua jumatate a acestui an. Aceasta este cea mai mare dezvoltare rezidentiala din ultimii cinci ani, numarul total al locuintelor ce vor fi construite egaland numarul unitatilor rezindentiale livrate in Capitala in anul 2012, conform datelor Institutului National de Statistica.

Radu Teleman, director de marketing Militari Residence“Datorita ritmului rapid de vanzare din cadrul ansamblului si a cererii constante din partea clientilor, am decis sa acceleram extinderea proiectului. in medie, vindem lunar intre 60 si 80 de apartamente”, a declarat Radu Teleman, director de marketing Militari Residence. “Vom continua sa dezvoltam in functie de apetitul cumparatorilor, la preturi corecte, acesta din urma fiind un factor extrem de important in procesul decizional”, a adaugat Radu Teleman.

Preturile locuintelor din Militari Residence pornesc de la 450 euro/mp util si includ TVA. Complexul cuprinde in prezent 42 de blocuri cu 4.000 de apartamente, fiind dezvoltat pe o suprafata totala de aproape 150 hectare.

Constructia Militari Residence a fost demarata in anul 2008 si, alaturi de unitatile locative, proiectul mai include circa 4.000 mp de parcuri, piscine interioare si exterioare, 2.500 de locuri de parcare amenajate, restaurante, terase, cluburi wellness si cabinete medicale, precum si cinci sali de evenimente administrate de catre dezvoltator.

Complex rezidential Militari Residence
Investitia realizata in complexul All-inclusive a fost de 73 de milioane de euro, provenind din fonduri proprii si fiind sustinuta de vanzarea intr-un ritm foarte bun a apartamentelor. Cel mai tanar cartier All-inclusive din Romania, Militari Residence, este locuit de peste 6.000 de persoane, predominant tineri sub 35 de ani, aflati in cautarea unei locuinte care sa le permita accesul la facilitati precum sali de fitness, scoli si gradinite sau spatii de joaca pentru copii.

“Facilitatile oferite in cadrul complexului All-inclusive sunt foarte apreciate de catre cei care locuiesc in Militari Residence si nu numai. Spre exemplu, piscinele si cluburile wellness au atras pe timpul verii circa 1.000 de persoane/zi. Vom continua sa extindem gama de servicii oferite prin noi investitii in acest sector”, a incheiat directorul de marketing al Militari Residence.

Despre Militari Residence
Militari Residence este amplasat in zona de vest a Bucurestiului, in apropiere de hipermarketurile Metro si Auchan, cu acces facil catre mijloacele de transport in comun, autobuzele 138 si 178 avand statie chiar in incinta complexului.

Mai multe detalii pe: ProiectCasa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu