luni, 4 noiembrie 2013

Unde locuieste primul chef al tarii?

Castigatorul primei editii „Top Chef”, casa noua intr-un ansamblu rezidential din Brasov

Brasovenii, dar si persoanele care isi doresc un apartament de vacanta la poalele Tampei pot deveni incepand din aceasta luna vecini cu primul castigator al competitiei „Top Chef”, show-ul culinar difuzat de Antena 1. Giovanni Piselli este printre cei mai noi locatari ai ansamblului rezidential Evocasa Viva, acesta achizitionandu-si cu o parte din premiul de 50.000 euro un apartament de 2 camere si o garsoniera.

Giovanni Piselli a ales Brasovul ca oras pe care sa il numeasca „acasa”, acesta fiind si locul in care s-a stabilit inca de cand a venit prima oara in Romania si unde este, in prezent, chef la un restaurant. Cu premiul obtinut in urma castigarii competitiei de la Antena 1, a ales sa faca doua investitii pe termen lung: o serie de cursuri de bucatarie si o achizitie imobiliara - un apartament si o garsoniera intr-un ansamblu rezidential nou.

„Brasovul deja nu mai este a doua mea casa, ci chiar prima. Asa ca era firesc sa am si la propriu o locuinta a mea aici. Am ales Evocasa Viva pentru ca a fost de la bun inceput cel mai aproape de ideea mea de casa si pentru ca imi aminteste de orasul meu natal, Napoli. in Italia, locuiam aproape de mare, iar faptul ca acum pot admira Lacul Noua direct din balcon a contat mult”, declara Giovanni Piselli.

Cat costa sa fii vecinul primului „Top Chef”?

Amplasat in cartierul Noua din Brasov, aproape de poalele muntilor, ansamblul Evocasa Viva, dezvoltat de compania Adama, ofera o priveliste idilica, un loc captivant atat pentru adulti, cat si pentru cei mici. Locatarii complexului se bucura de apropierea de natura si de multiple facilitati de petrecere a timpului liber, in imediata vecinatate a proiectului aflandu-se zona de agrement recent modernizata Noua si lacul cu acelasi nume, dar si gradina zoologica sau Parc Aventura. Avand acces direct la principalele bulevarde, Evocasa Viva se afla la cateva minute distanta si de noua zona comerciala a Brasovului.

Preturile in incinta ansamblului rezidential incep de la 35.500 euro (TVA inclus) pentru o garsoniera, 51.900 euro (TVA inclus) pentru un apartament de doua camere si 68.500 euro (TVA inclus) pentru apartamentele de trei camere. in plus, o parte dintre apartamente beneficiaza si de bucatarie complet utilata si mobilata inclusa in pret.

Brasovenii interesati de o locuinta noua se pot muta in cel mai scurt timp intrucat proiectul este complet finalizat, iar apartamentele sunt livrate la cheie, la cele mai inalte standarde de calitate. Fiecare apartament este dotat cu obiecte sanitare in bai, parchet, usa metalica la intrare, iar bucatariile si baile sunt placate cu gresie si faianta. Pentru siguranta locatarilor, proiectul este supravegheat 24 de ore din 24.

Un italian, pe termen nelimitat la Brasov

Prima intalnire a lui Giovanni Piselli cu Brasovul a avut loc in urma cu peste 5 ani si de atunci s-a prelungit pe o perioada nedeterminata. A ajuns in Brasov in aprilie 2008 pentru o vacanta de o saptamana, in vizita la un unchi care detinea un restaurant in oras.

Venit din localuri cu doua stele Michelin din Italia, Germania si ElveĂƒÂžia, dar si cu experienta unei cariere in domeniul culinar mostenite din generatie in generatie, de la tatal sau, restaurantul unchiului a fost pentru Giovanni provocarea pe care nu a putut sa o refuze. A fost de ajuns o portie de ravioli cu mozzarella afumata, sos de rosii si busuioc si foie gras ca sa isi convinga unchiul de planurile pe care le are.

Mai multe pe: ProiectCasa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu