marți, 19 noiembrie 2013

Hotele Art Gallery si plitele iXelium Supreme marca Whirlpool distinse cu premiul IF Gold Design

Whirlpool Romania a facut parte din scenografia inedita a targului de bijuterie contemporana Autor. Doua dintre gamele de top ale companiei americane de electrocasnice mari au putut fi admirate pe 16 si pe 17 noiembrie intr-un context neasteptat, la Sala Dalles. Plitele iXelium si hotele Art Gallery au completat portofoliul de piese de design al celui mai apreciat eveniment de bijuterie contemporana din Romania.

Cea de-a zecea editie a targului Autor s-a desfasurat la Sala Dalles. Organizatorii au aniversat, alaturi de vizitatori, cinci ani de promovare a designului de bijuterie prin premiere si inovatii. A fost pentru prima data in istoria evenimentului cand au participat atat designeri romani, cat si creatori din afara tarii. Scenografia de care s-au bucurat vizitatorii targului a fost una cu totul speciala. Arhitectul Attila Kim a realizat o poveste din blocuri de zidarie din beton celular autoclavizat in jurul standurilor creatorilor, in care a incorporat electrocasnicele Whirlpool.

Maria Lucia Hohan, ambasadoare reputata a modei autohtone in toate colturile lumii, a fost invitata speciala a targului Autor si a primit misiunea de a alege piesele cele mai spectaculoase ale editiei. Designul produselor Whirlpool a determinat-o sa le includa pe lista must have-urilor din casa oricarei iubitoare de design, acordandu-le distinctia „Recomandat de Maria Lucia Hohan”.

„Whirlpool are deja o traditie in sustinerea designului autohton si inglobarea electrocasnicelor in decoruri artistice pentru diverse evenimente,” declara Mioara Bolozan, Marketing Manager Whirlpool Romania. „Electrocasnicele din gama washing au facut parte din scenografia pentru lansarea brandului international de fashion Murmur, dar si din decorul expozitiei de design vestimentar si accesorii «The Rest is Tomorrow», vernisata in prima galerie de arta contemporana aplicata din Romania, la Galateca” a adaugat Mioara Bolozan.

Hotele Art Gallery si plitele iXelium Supreme nu mai au nevoie de nici o introducere atunci cand vine vorba despre calitate, design si inovatie. Lansate anul trecut in cadrul EuroCucina, cel mai mare targ de profil din Europa, hotele decorative au fost prezentate de asemenea in cadrul CES 2013, cel mai mare eveniment de electronice si tehnologie din lume.

iXelium Supreme a castigat premiul IF Gold Design, fiind pentru prima data cand un producator de electrocasnice primeste aceasta distinctie. Aceasta gama de plite, care asigura economii de 20% in consumul de energie, este prima si singura gama de plite din piata dotate cu arzatoare si gratare realizate complet din iXelium. Un material creat cu ajutorul nanotehnologiei si care rezista la ingalbenire, zgariere, amprentare sau deteriorare la temperaturi inalte si actiunea produselor de curatat.

„Vrem sa fim cat mai aproape de consumatorul fidel produselor noastre. Chiar luna trecuta am incheiat un alt proiect frumos, «Saptamana Gustului», unde bucatari faimosi au facut demostratii pe cuptoarele Whirlpool in scoli si campusuri si le-au demostrat tinerelor generatii ca a manca bine, sanatos si cu buget limitat este realizabil,” mai mentioneaza Mioara Bolozan.

Hotele Art Gallery Harlequin si Imagination (alaturi de alte patru modele de sticla gravata decorativ - Cocktail, Shadow, Monochrome si Vintage), precum si plitele iXelium Supreme sunt disponibile in Romania in reteua de parteneri Whirlpool.

Mai multe pe: ProiectCasa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu