vineri, 8 noiembrie 2013

Doar o saptamana pana la Expo Conferinta ARThitecture!

Prima editie a Expo Conferintei ARThitecture se afla la doar o saptamana distanta! Doar sapte zile au mai ramas pana la prima intalnire cu si pentru arhitecti, la care vor avea loc discutii cu privire la calitatea mediului construit.

Programul conferintei va cuprinde prezentarile celor noua speaker si un tur al stadionului Cluj Arena prezentat de arh. Serban Tiganas. Cluj Arena este o lucrare reprezentativa pentru cea mai buna arhitectura din lume, fapt declarat si de catre Mark Kushner, presedinte Architizer. Participantii la conferinta vor avea ocazia sa patrunda in celelalte spatii, inaccesibile publicului larg si sa afle mai multe informatii direct de la autorul lucrarii, arh. Serban Tiganas.

Va invitam la ARThitecture pentru o dupamaiaza de networking si socializare alaturi de Toshihiro Kubota, Serban Tiganas, Claudiu Toma, Alexandra Stoica, Gabriel Rosca, Vlad Sebastian Rusu, Adrian Soare si Radu Prata.

Pentru inscrieri accesati site-ul evenimentului, sectiunea Registration. Accesul este gratuit pentru arhitecti prin inscriere in prealabil si in limita locurilor disponibile.
Evenimentul este realizat cu sprijinul OAR, Chic Ville si Euro GSM.
Partener principal: Reynaers Aluminium.

Mai multe pe: ProiectCasa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu