vineri, 8 noiembrie 2013

Amprobe a lansat testerul pentru lampi electroluminiscente LT-10-EUR

Amprobe a lansat un nou produs, recent premiat la NECA Showstopper 2013, testerul pentru lampi electroluminiscente LT-10-EUR, un instrument cu adevarat revolutionar in depanarea corpurilor de iluminat. LT-10-EUR ofera nu doar solutii in rezolvarea dereglajelor, ci si un nou mod de lucru, mai lipsit de eforturi si mai economic.

Cu LT-10-EUR aveti posibiltitatea de a trece direct la rezolvarea problemelor, salvand deopotriva timp si bani, deoarece el incape in buzunarul dumneavoastra si va poate raspunde la solicitari in cateva secunde.

Antena retractabila de 122 cm face mai usoara testarea lampilor, in timp ce acestea sunt inca in suportul lor, eliminand excursiile de sus in jos pe scara. Dispunand de apreciata tehnologie Amprobe VolTect™, LT-10-EUR afiseaza alerte atat vizuale, cat si audio, care sa va ghideze catre sursa problemei, prin apasarea unui singur buton.

Amprobe tester lampi electroluminiscente LT-10-EUR
Despre Amprobe

Amprobe este sinonim cu robustete la preturi accesibile. Uneltele si instrumentele Amprobe sunt construite sa dureze si sunt plasate intr-o zona rezonabila de cost. Compania a fost fondata in Long Island, New York in 1948, drept Pyramid Instrument Company. A devenit Amprobe Instrument Corporation in 1960. Amprobe a fost achizitionata de Danaher Corporation in 2006, cu cartierul general la Everett, Washington.

Mai multe pe: ProiectCasa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu