marți, 15 aprilie 2014

Adama, declarat Dezvoltatorul Rezidential al anului la SEE Real Estate Awards

Dezvoltatorul imobiliar de top, lider de piata, Adama, detinut integral de Immofinanz Group, se numara printre numele castigatoare ale editiei de anul acesta a EuropaProperty SEE Real Estate Awards, singura competitie europeana regionala dedicata pietei imobiliare.

Compania a fost declarata castigatoare la cea de-a noua editie anuala a SEE Real Estate Awards, obtinand distinctia de Residential Developer of the Year. Lista premiilor castigate de Adama pe plan local si regional se imbogateste cu o noua distinctie, dupa cele obtinute de-a lungul anului 2013. Dezvoltatorul imobiliar detinut de IMMOFINANZ Group primeste astfel recunoasterea pietei si certificarea eforturilor continue pentru atingerea principalului sau obiectiv pe piata din Romania: proiecte rezidentiale realizate la standarde de calitate internationale.

Premiile EuropaProperty SEE Real Estate Awards au fost acordate anul acesta in cadrul galei de premiere organizate joi, 10 aprilie 2014, in incinta Athenee Palace Hilton. La eveniment au participat si reprezentantii Adama, in frunte cu dl. Laszlo Csiki, noul CEO al companiei, numit in functie la inceputul acestui an.

Adama Group, See Real Estate Awards 2013
Competitia anuala EuropaProperty SEE Real Estate Awards este singurul concurs de gen axat pe sudul si estul Europei, adunand in fiecare an in acelasi loc cei mai importanti dezvoltatori locali si internationali, bancheri, investitori, avocati si alti reprezentanti ai pietei imobiliare din regiune.

„Am preluat, in momentul intrarii mele in grupul din care face parte Adama, pe langa portofoliul pe care il detinem si echipa care ne reprezinta, si o misiune pe care ne-am impus-o: aceea de a livra un produs rezidential la un anumit standard de calitate, fiind un deziderat de la care nu ne abatem. Obtinerea unor premii de anvergura celui oferit de SEE Real Estate Awards ne ofera certificarea ca traiectoria pe care am pornit este una corecta”, declara Laszlo Csiki, CEO Adama Group.

Premiul se adauga celor castigate de Adama in decursul anului 2013, compania fiind desemnata Dezvoltatorul Rezidential al Anului 2013 si Proiectul Rezidential al Anului 2013 prin Edenia Titan, la CIJ Awards, dar primind si distinctia Highly Commended la editia europeana a International Property Awards cu Evocasa Selecta, iar pe plan local implicarea si influenta sa economica au fost confirmate prin acordarea unui trofeu oferit de Camera de Comert si Industrie Prahova.

Dezvoltatorul Rezidential al anului 2014

Adama este printre putinii dezvoltatori de renume din piata care au continuat dezvoltarea de noi proiecte chiar si in actualele conditii economice. Compania a finalizat pana in prezent peste 1.650 de unitati locative amplasate in 13 proiecte rezidentiale din Bucuresti si alte patru orase secundare ale Romaniei, reluand dezvoltarea imobiliara incepand cu anul 2012.

Adama SEE RE Awards 2013
In ciuda conditiilor dificile din piata, Adama a continuat investitiile locale si in ultimii doi ani, ajungand la investitii in industria rezidentiala locala de aproape 16 milioane de euro. Cele mai noi faze de dezvoltare din Edenia Titan si Evocasa Optima, finalizate in toamna anului trecut, au facut obiectul unei investitii totale de 14,1 milioane euro, alocata exclusiv din fondurile proprii ale companiei. Investitiile din 2013 sunt completate de startul ultimei etape de dezvoltare a proiectului Copou Bellevue din Iasi, estimata la 1,7 milioane euro. Lucrarile de constructie in acest caz sunt in plina desfasurare, noua cladire de 5 etaje si 50 de unitati premium urmand sa fie livrata toamna aceasta.

EuropaProperty SEE Real Estate Awards este o competitie organizata anual pentru piata imobiliara din sudul si estul Europei. Evenimentul de decernare a premiilor este gandit in fiecare an sub forma unei zile de conferinte si paneluri de discutie pe teme de interes pentru reprezentantii industriei, urmate de o gala de inalta clasa. Peste 250 de profesionisti participa la acest eveniment, cele mai importante companiii din sectorul comercial, investitional sau al constructiilor avand reprezentanti de seama.

Despre Adama
Adama este un dezvoltator de top, activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania a construit pana in prezent peste 1650 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in cadrul a numeroase proiecte finalizate: in Bucuresti – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti – Evocasa Orizont, Bacau – Evocasa Completa, Brasov - Evocasa Viva, Iasi – Copou Bellevue si Cluj. Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1.100.

Despre IMMOFINANZ Group
IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii imobiliare din Europa listate la bursa Compania este inclusa in indexul de top ATX al Bursei de Valori de la Viena si este prezenta si pe Bursa de Valori Varsovia. De la infiintarea sa, in 1990, IMMOFINANZ Group si-a constituit un portofoliu de proprietati de inalta calitate care cuprinde la ora actuala peste 1.600 de proprietati ca investitie, avand o valoare de piata de aproape 10,2 miliarde euro. Ca un „motor in imobiliare”, compania se concentreaza pe conectarea celor trei sectoare principale de business: dezvoltarea de proprietati prime sustenabile, special concepute, amplasate in locatii premium, managementul profesionist al acestor proprietati si un ciclu de vanzari optimizat. IMMOFINANZ Group isi concentreaza activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistica si rezidential in opt piete regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania, Polonia si Rusia.

Pentru mai multe informatii, accesati www.IMMOFINANZ.com | http://blog.IMMOFINANZ.com | http://properties.IMMOFINANZ.com. IMMOFINANZ Group in Romania
IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari si investitori din Romania, cu un portofoliu de 88 de proprietati, format in cea mai mare parte din cladiri de birouri si spatii comerciale, estimat la 999,2 milioane de euro. in noiembrie 2011, IMMOFINANZ Group a achizitionat Adama, un dezvoltator imobiliar de varf din Europa de Sud-Est, cu operatiuni importante pe piata rezidentiala din Romania. Tranzactia a consolidat operatiunile IMMOFINANZ Group in domeniul constructiilor si al dezvoltarilor rezidentiale din regiune, in special in Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu