marți, 29 aprilie 2014

Noul Fluke ScopeMeter(R) 190-504, un standard inegalabil

Vizualizati mai mult. Reparati mai bine. Noul Fluke ScopeMeter® 190-504!

Dupa 20 de ani de dominare a pietei, osciloscopul industrial Fluke ScopeMeter® ramane singurul osciloscop portabil pe 500 MHz cu 4 canale.

Noul instrument de testare ScopeMeter® pe 4 canale 500 MHz este singurul dispozitiv portabil de acest gen de pe piata si reprezinta cel mai recent produs creat de Fluke pentru a deservi c?t mai bine tehnicienii din lumea intreaga.

Dispozitivul va oferi specialistilor un plus de incredere pentru a folosi Fluke ScopeMeter® 190-504 in orice conditii. Cele 4 canale izolate de input ofera posibilitatea de a masura simultan voltaje si curenti independent de potentialul referential, in medii de p?na la 1000 Volt CAT III /600V CAT IV.

Iata un tabel elocvent al profesionistilor care il pot folosi si domeniile cele mai frecvente de utilizare:

Fluke, tabel cu domenii de utilizare
Prin dispozitivul de testare Fluke ScopeMeter® 190-504, inginerii vor putea masura, vizualiza si analiza o gama ampla de semnale. Sistemele electronice industriale de azi, foarte fragile si complexe, cer inginerilor sa testeze mai multe puncte sau interconexiuni cu frecventa inalta, semnale de comunicatii, unde complexe, sau sa localizeze in detaliu sursele unor distorsiuni sau perturbari subtile de semnal. La 500 MHz, 5 GS/s rata de esantionare si 4 canale, Fluke 190-504 furnizeaza o acuratete mai mare si claritate a formei si amplitudinii undelor.

Fluke 190-504 intruneste cerintele profesionistilor mobili de service care cauta un oscilocop portabil, robust, care sa ofere o rata rapida de esantionare si cea mai inalta banda de frecventa, pentru a putea rezolva problemele cu care se confrunta pe teren.

190-504
Ce ofera Fluke 190-504:

- O gama de instrumente intr-un singur dispozitiv de testare ScopeMeter:
Osciloscop de inalta performanta, cu latime de banda de 500 MHz
Rata de esantionare in timp real de p?na la 5.0 GS/s
4 canale izolate pentru masuratori diferentiale
4 optiuni de masuratori metrice
- Portabil si robust: perfect pentru utilizarea pe teren, cu rating IP 51 pentru umezeala si praf; greutate redusa; durata extinsa a bateriei si rating de siguranta IEC 61010
- Capabilitati avansate de analiza si masurare: Ideal pentru depanari complexe folosind 4 canale de input pentru inspectia amplitudinea, cadenta si corelarea de frecventa a semnalelor. Pentru utilizarea in sisteme energetice industriale, se pot folosi setarile automate de masurare a puterii si energiei pentru a verifica eficienta, sau pur si simplu pentru a inspecta voltajul si undele de curent ale semnalelor electrice modulare. Analize specifice precum amplitudine versus frecventa, teste de tip trece/nu trece, sau inregistrarea unor semnale complexe folosind declansatorul de puls sunt, de asemenea, posibile.
- Cerificare de siguranta 600V CAT IV / 1000V CAT III: Dispozitivul este foarte sigur de folosit in medii dure, industriale
- Perioada de garantie de 3 ani: O zona de confort asigurata de determinarea Fluke in sustinerea calitatii.

Despre Fluke
Fondata in 1948, Fluke Corporation este lider mondial in instrumente electronice compacte, profesionale de testare. Clientii Fluke sunt tehnicieni, ingineri, electricieni si metrologi care instaleaza, diagnosticheaza si administreaza echipamente electronice si electrice industriale si procese de calibrare.

Fluke este marca inregistrata a Fluke Corporation. Numle companiilor si produselor mentionate in acest document sunt detinute de proprietarii de drept.

Pentru mai multe detalii, vizitati website-ul Fluke: www.fluke.com/fluke/roro/home/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu