miercuri, 9 aprilie 2014

One Floreasca Lake, nominalizat la competitia internationala organizata de Financial Times

Proiectul rezidential One Floreasca Lake, dezvoltat de compania One United Properties in zona de nord a Bucurestiului, a fost nomizalizat in cadrul celei de-a 11-a editii a Central & Eastern European Real Estate Quality Awards (CEEQA), desfasurata pe 8 aprilie 2014, la Varsovia.

Competitia CEEQA este organizata de catre CEE Insight Forum in parteneriat cu ziarul „Financial Times" si reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente de real estate din Europa, la care participa anual peste 600 de companii, din peste 40 de tari. Premiile CEEQA au ca scop recunoasterea excelentei in afaceri si sunt considerate cel mai respectat instrument de monitorizare a performantei pietei imobiliare.

One Floreasca Lake a fost nominalizat la categoria „Hotel, Leisure & Residential Development of the Year”. Pe lista finala au intrat 10 proiecte din Ungaria, Cehia, Polonia, Ucraina, Bulgaria si Romania. One Floreasca Lake este singurul proiect rezidential din Romania care a ajuns pe lista finalistilor in cadrul galei CEEQA 2014, certificand faptul ca reprezinta cea mai buna dezvoltare din segment, la nivel local.

One Floreasca Lake
„Acesta nominalizare reprezinta atat o recunoastere oficiala a celor aproape opt ani de experienta ai fondatorilor One United Properties, cat si a calitatii proiectului One Floreasca Lake”, a declarat Mike Costache, Partener in cadrul One United Properties.

One Floreasca Lake, One United Properties
Amplasat pe malul lacului Floreasca, proiectul rezidential One Floreasca Lake are o suprafata de 15.000 de metri patrati construiti si totalizeaza 66 de apartamente, dispuse in trei blocuri cu patru etaje. Primele doua imobile, cu 42 de apartamente, au fost vandute pana la finalizarea acestora in 2013, iar cel de-al treilea bloc, cu 24 de apartamente, urmeaza sa fie livrat la jumatatea anului viitor.

Interior One Floreasca Lake
In prezent, One United Properties mai are in dezvoltare proiectul rezidential Madrigalului Residence, amplasat pe marginea lacului Baneasa. Cele 14 apartamente ale proiectului vor fi finalizate in toamna acestui an si totalizeaza 4.000 de metri patrati construiti.

Interior 2 One Floreasca Lake
Despre One United Properties
Compania One United Properties a fost infiintata in anul 2007 de catre Andrei Diaconescu si Victor Capitanu, doi dintre fondatorii companiei Capital Partners, desemnata „compania bancara de investitii a anului 2013 in Romania” de catre publicatia internationala Acquisition International.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu