joi, 3 aprilie 2014

Investitie de 75.000 euro in plotareonline.ro, primul serviciu de imprimare online

Liderul pietei de plotare din Romania se extinde la nivel national cu ajutorul platformei online

Eurocom, companie cu experienta de peste 20 de ani in domeniul serviciilor de tipar digital si o cifra de afaceri in 2013 de circa 4,5 milioane de euro, a investit aproximativ 75.000 de euro in www.plotareonline.ro - primul serviciu online de plotare complet, care se adreseaza atat specialistilor in arhitectura, design si constructii, precum si altor specialisti din domenii conexe.

Platforma www.plotareonline.ro sustine strategia Eurocom de extindere la nivel national prin oferirea de consultanta online personalizata. Acest lucru este realizat prin intermediul unui soft dedicat, care permite obtinerea unei cotatii de pret online pentru fiecare proiect, precum si inregistrarea istoricului investitiilor in plotare.

„Initial, afacerea Eurocom era conditionata de spatiul centrului de plotare de la parterul Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu din Bucuresti. Odata cu trecerea timpului, am identificat in piata o cerere din ce in ce mai mare pentru o solutie online care sa deserveasca specialistii din toate orasele,” a declarat Romeo Ioan, Director General Eurocom. „Astfel, dupa un an de pregatiri si programare a soft-ului dedicat, am lansat un serviciu care se ridica la cele mai inalte standarde si care ofera tarife mai mici cu pana la 20% fata de centrele clasice de imprimare,” a adaugat Romeo Ioan.

Romeo Ioan, Director General Eurocom
Romeo Ioan, Director General Eurocom
www.plotareonline.ro este singurul furnizor online care ofera un proces automatizat de tip 360?, de la aflarea in timp real a cotatiei de pret finala pentru lucrarea respectiva si pana la livrarea acesteia pliata la usa clientului in cel mult 48 de ore, oriunde in Romania.

Proiectul a fost gandit pentru imprimarea planurilor, desenelor tehnice si a randarilor specialistilor din domeniul arhitecturii, constructiilor sau fotografiei. De asemenea, prin intermediul platformei pot fi imprimate si postere color si afise alb-negru, tablouri pe canvas, brosuri, precum si documente in format A4 sau A3 pentru clientii finali.

plotare planuri cad & gis
Plotare planuri CAD & GIS
„Estimam ca vom amortiza cel putin jumatate din investitie in primul an de la lansare. Obiectivul nostru este sa dezvoltam platforma www.plotareonline.ro prin diversificarea serviciilor si a publicului tinta,” a mentionat Romeo Ioan.

Interfata platformei si mecanismul de comandare sunt intuitive: clientul incarca fisierul pe platforma securizata, selecteaza tipul de serviciu dorit si software-ul Eurocom analizeaza documentul oferind o cotatie de pret finala pentru lucrarea respectiva. Pot fi plotate si formate atipice, pe materiale suport speciale.

Despre Eurocom
Eurocom S.A. este o societate 100% romaneasca, infiintata in anul 1991, cu o echipa de 40 de angajati. Din anul 1993, Eurocom colaboreaza cu concernul olandez Oce Technologies B.V., liderul mondial in domeniul imprimarii, copierii si scanarii de formate A0, devenind unic distribuitor al echipamentelor de printare Oce in Romania si Republica Moldova. Ulterior Oce a fost achizitionat de Canon, astfel ca Eurocom a devenit distributor local al companiei cu acelasi nune. in perioada 1996-2013 Eurocom a printat peste 6.500.000 de metri liniari de documente format mare, precum schite sau planuri pentru clienti printre care se numara West Group Arhitecture, Strabag si Baneasa Investment. Eurocom ofera solutii reprografice complete, de la echipamentele de imprimare/copiere/scanare, consumabilele aferente, software, echipamente de finisare, service, modalitati de finantare si pana la servicii de consultanta si training.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu