miercuri, 23 aprilie 2014

Vrei sa inlocuiesti chiuveta din bucatarie sau baie?

Nu exista o modalitate mai buna de a innoi bucataria decat prin a inlocui chiuveta. Gandite perfect pentru combinatii si potriviri ideale, chiuvetele garanteaza un aspect unic spatiului in care sunt amplasate.

Chiuveta este unul din punctele centrale din baie sau bucatarie. Fie ca esti interesat de durabilitate si intretinere usoara sau vrei un design deosebit, chiuvetele din marmura sau travertin sunt alegerea potrivita. Lavoarele sau chiuvetele sunt disponibile in mai multe variante – boluri mici sau mari, patrate sau dreptunghiuri, cu sau fara bordura si intr-o gama larga de culori.

Pe site-ul www.piatraonline.ro poti alege din gama variata de modele si culori ale lavoarelor si chiuvetelor din piatra naturala. Acestea se pot vedea si achizitiona direct din showroom-ul Rock Star Concept Store situat in Aleea Teisani nr. 137A sau online, cu livrare prin curier rapid, in 24 de ore, cu plata ramburs.

Noile chiuvete sunt mult mai usor de instalat fata de cele vechi care erau prinse in blatul de bucatarie. Acum chiuveta este pur si simplu asezata in spatiul gol lasat de vechea chiuveta. Trebuie doar sa masori diametrul chiuvetei si sa achizitionezi o noua chiuveta.

Rock Star Construct chiuveta BRDP
Acum este momentul potrivit pentru a adauga culoare intregului decor din bucatarie sau din baie. Poti alege o chiuveta adanca sau sa treci de la o chiuveta cu un bol la una cu doua boluri sau vice versa.

Rock Star Construct chiuveta BRVS
Folosind un lavoar de travertin vei obtine un aspect impunator si elegant, pastrand in acelasi timp tonul cald al incaperii. Acceseaza site-ul www.piatraonline.ro la sectiunea “Chiuvete travertin” si vei gasi modele de chiuvete din travertin si marmura la cele mai mici preturi de pe piata.

Travertinul este o roca sedimentara formata pe parcursul a milioane de ani de in straturi de materie organica, care in cele din urma se intaresc. Este important de mentionat faptul ca o chiuveta din travertin este mai poroasa decat granitul sau marmura si se recomanda o ingrijire periodica cu impermeabilizantul tip spray marca LTP.

Rock Star Construct chiuveta BRTS
Pentru intretinerea periodica – spalare cu detergenti - se recomanda folosirea unor produse neutre din punct de vedere chimic, special destinate pietrei naturale pentru a nu ataca suprafata materialului. O recomandare foarte buna este LTP Stonewash, un detergent destinat curatarii spatiilor din baie precum peretii din jurul chiuvetei si dusului sau obiectelor sanitare precum chiuvete sau cadite de dus. Este un produs conceput pentru spatii in care prezenta calcarului este absolut obligatorie, astfel incat vor face munca ta mult mai usoara. Costul acestui produs este identic cu cel al oricarui alt produs de ingrijire pentru obiecte sanitare sau bai de pe piata, asadar investitia va fi cu siguranta una foarte buna.

Culorile disponibile pentru chiuvetele din travertin sunt: crem-classic, maro-noce, galben, roz, gri. In cazul chiuvetelor din marmura, culorile pe care le puteti gasi sunt: crem-light beige, maro-light emperador, maro-dark emperador, crem-cappucino, negru-afyon black, negru-nero marquina, alb-afyon white, gri-tundra grey, etc.

Distractie placuta in reamenajarea spatiului tau!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu