marți, 15 aprilie 2014

Whirlpool a demonstrat avantajele noii tehnologii Al 6-lea Simt Live Technology

Al 6-lea Simt Live Technology este prezentata in premiera internationala

Whirlpool, lider mondial in fabricarea si comercializarea electrocasnicelor de mari dimensiuni, a participat la Milan Design Week 2014, targ de referinta dedicat amenajarilor interioare. in cadrul FuoriSalone, spatiu destinat atelierelor tematice, Whirlpool a demonstrat avantajele noii tehnologii Al 6-lea Simt Live Technology, o platforma de comunicare intre aparatele electrocasnice. Compania a prezentat si rezultatele unui studiu despre stilul de viata si comportamentul de consum al europenilor.

In perioada 8-13 aprilie profesionistii si iubitorii de design interior au putut vizita targul international de mobila de la Milano pentru a afla noutatiile din domeniul amenajarilor interioare.

„Whirlpool a realizat un studiu la nivel european, pentru a analiza aspectele sociale, culturale, simbolice si estetice care isi pun amprenta asupra spatiului in care locuim. Ne-a interesat modul in care aceste aspecte se reflecta in tendintele de design, dar si in tehnologie”, a declarat Mioara Bolozan, Director Marketing Whirlpool Romania „Toate stilurile de viata care au fost analizate au dus la o concluzie comuna, si anume conectivitatea, esentiala pentru stilul de viata contemporan”, a adaugat Mioara Bolozan.

Plecand de la nevoie de conectivitate, specialistii Whirlpool au dezvoltat Al 6-lea Simt Live Technology. Aceasta tehnologie le va permite consumatorilor sa interactioneze de la distanta cu electrocasnicele de acasa, sporind valoarea gadget-urilor pe care le detin si transformand electrocasnicele in aparate intuitive.

In spatiul expozitional FuoriSalone o masina de spalat rufe, un uscator, un frigider si o masina de spalat vase Whirlpool sunt interconectate, creand o platforma inteligenta care le sporeste utilitatea. De regula astfel de tehnologii, aflate inca in faza de pionierat, se aplicau electrocasnicelor incastrabile. De aceasta data Al 6-lea Simt Live Tehnology este prezentata pe electrocasnice free standing.

Whirlpool, Al-6lea Simt Live Technology Conectivitate Free standing
Vizitatorii au putut sa interactioneze cu aparatele electrocasnice prin intermediul unei aplicatii intuitive, care i-a ghidat pas-cu-pas. Aplicatia serveste ca o telecomanda, ca un panou central, si functioneaza indiferent de distanta la care se afla utilizatorul. De asemenea, ofera si posibilitatea de a personaliza utilizarea electrocasnicelor prin activarea unor functii care nu sunt incluse in setarile standard ale produsului cumparat, actionand ca un upgrade de sistem.

„De exemplu, in timp ce masina de spalat are un numar finit de setari ale ciclurilor de spalare, aplicatia permite setarea completa, de la culoare si pana la tipul de rufe ce vor fi spalate. in cazul cuptoarelor cu inductie, poate fi selectat tipul de mancare, urmand ca aplicatia sa sugereze retete. Aplicatia avertizeaza de asemenea si cand este momentul sa fie adaugate diverse ingrediente pentru a desavarsi preparatul. Al 6-lea Simt Live Tehnology ofera servicii croite pe nevoile fiecarui client”, a explicat Mioara Bolozan, Director Marketing Whirlpool Romania. „Aceste electrocasnice free standing interconectate vor fi lansate pentru publicul larg la inceputul anului 2015”, a adaugat Mioara Bolozan, Director Marketing Whirlpool Romania.

Printre produsele care se vor lansa la targul de mobila de la Milano se numara noua gama de frigidere dotate cu tehnologia Al 6-lea Simt Fresh Control si sistemul Activ 0?, precum si noua masina de spalat vase cu optiunea PowerDry.

Compania de origine americana Whirlpool este recunoscuta pentru dezvoltarea constanta a celor mai viabile produse electrocasnice de pe piata, care sunt in acelasi timp functionale, aspirationale si se bucura si de un design de exceptie. De-a lungul timpului Whirlpool a reusit sa-si pastreze pozitia de lider prin inovatie si tehnologie, succesul acestei abordari a companiei fiind prezentat ca studiu de caz in cursurile universitatii Harvard.

Despre Whirlpool Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA)

Cu aproape 10400 de angajati, o prezenta in peste 30 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa si centre de productie in sapte tari, Whirlpool EMEA este subsidiara a Whirlpool Corporation. Lider mondial in fabricarea si comercializarea electrocasnicelor de mari dimensiuni, Whirlpool Corporation a avut in 2012 o cifra de afaceri de peste 18 miliarde de dolari, 68.000 de angajati si 65 de centre de productie si cercetare in toata lumea. Compania comercializeaza marcile Whirlpool, Maytag, KitchenAid, Jenn-Air, Amana, Brastemp, Bauknecht si alte branduri importante pentru consumatori in aproape fiecare tara din intreaga lume.

Informatii suplimentare despre companie pot fi gasite la www.whirlpoolcorp.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu