joi, 24 aprilie 2014

Apartamentele Adama, reduse cu pana la 8.500 euro la tIMOn

Dezvoltatorul imobiliar de top, lider de piata, Adama, detinut integral de IMMOFINANZ Group, participa la primul targ imobiliar al anului 2014 cu o serie de oferte speciale si surprize pregatite pentru vizitatori. In perioada 24-27 aprilie, echipa Adama va fi prezenta la Targul Imobiliar National – tIMOn, organizat in Piata Constitutiei.

Vizitatorii care vor achizitiona un apartament intr-unul din proiectele Adama pana la finalul lunii mai beneficiaza de discount-uri de pana la 8.500 euro/apartament.

Tot in cele patru zile ale targului, in cadrul noii campanii de promovare a proiectelor livrate in Titan anul trecut, acestia vor putea sa participe la o tombola cu premii electrocasnice.

Edenia Titan si Evocasa Optima, la promotie doar in perioada targului
Apartamentele finalizate de Adama in toamna anului trecut in proiectele Edenia Titan si Evocasa Optima, din Titan, intra la promotie doar in perioada 24-27 aprilie. Cele mai populare tipuri de unitati de doua camere vor fi reduse cu pana la 8.500 euro/unitate, echivalentul a aproximativ 10%, in functie de modelul apartamentului.

Panou foto Edenia
Astfel, apartamentele de doua camere din Edenia Titan aflate la oferta speciala au suprafete cuprinse intre 49 si 59 mp si preturi de 59.900 euro (TVA inclus), respectiv 69.900 euro (TVA inclus), reduse de la 65.500 euro si 78.500 euro.

Ansamblul Edenia Titan se afla in centrul verde al cartierului Titan, in apropiere de Parcul Titanii si la mica distanta de statia de metrou Titan si parcul cu acelasi nume. Cea de-a doua faza de dezvoltare a proiectului, finalizata in toamna anului trecut, cuprinde 210 apartamente de 1, 2 si 3 camere, intr-o diversitate mare de compartimentari si suprafete, complet finisate la cele mai inalte standarde de calitate. Complexul Edenia Titan este format din 3 cladiri de 11 etaje fiecare, primele doua dintre acestea fiind 100% vandute.

Edenia Titan
Cele mai cautate tipuri de apartamente – cele de doua camere – intra la promotie si in cazul Evocasa Optima II. Unitatile de doua camere pot fi achizitionate aici cu preturi incepand de la 56.900 euro (TVA inclus), reduse de la un pret de lista de 62.900 euro.

Amplasat tot in cartierul Titan, langa statia de metrou 1 Decembrie 1918, cu acces facil si spre Autostrada Soarelui, ansamblul Evocasa Optima este format din doua blocuri si 167 de unitati. Cea de-a doua faza de constructie, cuprinzand 84 de unitati, a fost livrata in vara lui 2013, punand la dispozitia celor interesati un mix variat de apartamente de doua si trei camere. La fel ca si in Edenia Titan, locatarii acestui proiect au la dispozitie spatii de depozitare, locuri de parcare private, iar cei mici propriul loc de joaca.

Evocasa Optima
„Targurile imobiliare sunt in general o buna oportunitate de a lua contact cu persoane direct interesate de achizitionarea unei locuinte astfel ca ne dorim, prin aceste discount-uri, sa le oferim acestora un impuls si un motiv in plus de a alege unul din apartamentele din proiectele Adama. De altfel, cele doua noi faze de dezvoltare din Edenia Titan si Evocasa Optima au fost bine primite de potentialii clienti, iar dupa finalizarea lucrarilor de constructie, numarul interactiunilor cu acestia a fost in continua crestere”, declara Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama Group.

Tombola „Calitate originala pentru locuinta ta personala”
Pe langa reducerile de pret din perioada targului, Adama pregateste pentru vizitatorii tIMOn si o tombola cu premii constand in obiecte electrocasnice. Pornind de la conceptul noii campanii de promovare a ansamblului Evocasa Optima II, care mizeaza pe calitatea de prima clasa de la structura constructiei, pana la finisaje, participantii la tombola vor putea castiga in fiecare din cele patru zile ale targului cate un aspirator, un blender si un espressor, toate produse de marci renumite.

Nu in ultimul rand, clientii care trec pragul tIMOn-ului vor putea primi de la standul Adama si propria fotografie-magnet, realizata in compania partenerului sau a partenerei. Acestia pot fi imortalizati intr-o ipostaza amuzanta la panoul Edenia Titan din cadrul targului, alaturi de propria pereche, alegerea viitoarei locuinte fiind in general o decizie care apartine amandurora.

Despre Adama
Adama este un dezvoltator de top, activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania a construit pana in prezent peste 1650 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in cadrul a numeroase proiecte finalizate: in Bucuresti – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti – Evocasa Orizont, Bacau – Evocasa Completa, Brasov - Evocasa Viva, Iasi – Copou Bellevue si Cluj. Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1.100

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu