marți, 29 aprilie 2014

ROCA anunta noile colectii de obiecte sanitare si mobilier pentru 2014

Traditionala prezentare a celor mai noi produse Roca, jucator de top in domeniul amenajarilor si accesoriilor pentru baie in Romania, s-a transformat in prima reuniune internationala a partenerilor companiei din zona Europei de Sud-Est.

Pe 24 aprilie, la Expo Bath Sofia, Bulgaria, a avut loc prima reuniune internationala a partenerilor Roca. Mai mult de 240 de invitati din toate tarile balcanice - parteneri, distribuitori, arhitecti, jurnalisti din Bulgaria, Grecia, Macedonia, Romania, Serbia, Croatia au participat la acest eveniment. Oaspetii au fost intampinati in mod special de catre domnul Luis C?novas del Castillo Muñoz, sef-adjunct al Misiunii Ambasadei Spaniei in Bulgaria.

Sergio Castro, Managing Director Roca pentru Europa de Sud-Est, a prezentat noua structura organizatorica a companiei pentru Balcani, unde Roca are trei fabrici – in Bulgaria, Romania si Croatia. Noua organizare optimizeaza procesul logistic, astfel incat sa acopere intreaga regiune. Scopul este de a creste nivelul de sinergie si coordonare intre toate departamentele companiei din tarile balcanice, pentru a oferi clientilor servicii mai bune, termene de livrare mai scurte, un portofoliu de produse care sa corespunda preferintelor lor, dimensiunilor din spatiul baii si traditiilor regionale. Urmand strategia de dezvoltare din Balcani, compania urmareste sa ofere produse de calitate, cu un design modern, accesibile celei mai variate game de utilizatori.

Sergio Castro, Managing Director Roca pentru Europa de Sud-Est
In cadrul prezentarilor separate intitulate "Design accesibil tuturor" si "Micile placeri ale vietii", managerii de vanzari si/sau de marketing din diferite tari au prezentat cele mai recente colectii Roca lansate pentru pietele din Europa de Sud-Est in anul 2014. O parte din aceasta prezentare a fost tinuta de Vesselin Simov (Director de marketing si vanzari Roca pentru Bulgaria, Macedonia, Romania, Ungaria, Albania, Orientul Mijlociu si Caucaz), Mladen Kokolic (Director productie si marketing Croatia si fosta Iugoslavie ) si Cornel Costache (Director comercial Roca pentru Romania, Ungaria si Grecia).

Cornel Costache, Director comercial Roca pentru Romania, Ungaria si Grecia
Compania a extins gama de produse in categoria economic cu doua noi colectii de obiecte sanitare. Prima colectie completeaza linia DEBBA, deja cunoscuta publicului. Acum aceasta ofera numeroase solutii pentru mobilier de baie sau pentru renovarea baii la preturi accesibile. Mobilierul de baie conceput pentru spatii standard sau compacte, care au castigat interesul consumatorilor, este disponibil acum in combinatii cu obiecte sanitare din aceeasi colectie. Clientii pot opta pentru lavoare de mai multe dimensiuni, compacte si cu console de sustinere, cu piedestale sau cu montaj pe perete; WC-uri cu picioare sau fixate pe perete si bideuri, toate cu scaun optional si cu sistem usor de inchidere. Produsele rezistente, de inalta calitate, combinate cu un design frumos care permite asamblarea si dezasamblarea rapida, precum si curatarea usoara, transforma colectia Debba intr-o solutie excelenta atat pentru casa, cat si pentru locuri publice. Mai mult decat atat, vasele de toaleta monobloc au mecanisme cu buton dublu de 4,5 / 3 litri care asigura economii semnificative de apa.

TIPO este o noua colectie de portelan stralucitor de la Roca. Ideea colectiei apartine celebrului designer italian Antonio Bullo, un vechi partener al companiei. TIPO se caracterizeaza prin puritatea formelor si prin linii ondulate. Toate elementele se evidentiaza printr-un design armonios si dimensiuni optime, potrivite pentru spatii mai mici, au un caracter practic si standarde ridicate de igiena. Colectia include o chiuveta suspendata pe perete, un vas de toaleta si un bideu care pot fi montate pe perete sau fixate pe podea. Preturile produselor din noua serie TIPO sunt extrem de atractive pentru consumatori.

ROCA, tipo
Pentru 2014, compania Roca a pregatit oferte avantajoase pentru clientii sai: WC Victoria monobloc la pretul foarte atractiv de 399 RON cu TVA; seturi de toaleta care pot fi montate pe perete, inclusiv structura de instalare din seria Nexo si Victoria, la preturi incepand de la 777 RON, cu TVA; seturi mixte din colectiile Victoria, Monodin, Esmai si L20 (inclusiv lavoar, cada cu dus si dusuri de mana), cu preturi incepand de la 610 RON, cu TVA.

ROCA, Expo Bath Sofia
Si alte produse noi pentru spatiile de dus si accesorii marca Roca completeaza oferta adresata clientilor in 2014, ajutandu-i sa-si creeze baia de vis cu un buget optim. Informatii despre gama completa de produse ale Roca, liderul in mobilier si echipamente pentru baie, pot fi gasite pe noul site al companiei http://www.bg.roca.com si in reteaua de distribuitori parteneri.

ROCA, Novelties 2014
Despre Roca

Roca este o companie dedicata proiectarii, producerii si comercializarii de produse pentru baie, obiecte din gresie si ceramica care pot fi utilizate in arhitectura, constructii si in designul de interior. Compania are 21.100 de angajati, 76 centre de productie si este prezenta in mai mult de 135 de tari de pe toate cele cinci continente.

Roca, brand lider in definirea spatiilor baii, colaboreaza cu urmatorii prestigiosi designeri, arhitecti si designeri de interior de prestigiu: R. Moneo, D. Chipperfield, Z. Hadid, Herzog & de Meuron, Schmidt & Lackner si J. Mariscal, printre altii. In plus, compania se implica in mod constant in dezvoltarea si promovarea initiativelor care ajuta la protejarea mediului. Ca parte a angajamentului sau fata de mediu, Roca dezvolta permanent produse noi, ce urmaresc conservarea resurselor de apa.

www.roca.com
www.ro.roca.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu