joi, 3 aprilie 2014

International Electric & Automation Show, IEAS, implineste 10 ani!

De 10 ani impreuna la IEAS!

International Electric & Automation Show, IEAS, este singurul eveniment dedicat sistemelor energetice, echipamentelor electrice si automatizarilor din Romania. IEAS este organizat sub conceptul „Business is sharing” si ofera printre cele mai bune solutii business to business, faciliteaza schimbul de informatii si creeaza un mediu de afaceri atractiv.

Anul acesta va avea loc editia cu numarul 10 si se va desfasura intre 9 si 12 Septembrie in locatia traditionala a Palatului Parlamentului din Bucuresti. In paralel cu IEAS are loc Congresul CEEER ce dezbate si prezinta cele mai actuale subiecte din industrie.

Evenimentul are un format business to business si se adreseaza in mare masura tuturor industrilor din Romania, insa cu precadere catre urmatoarele zone: industria de echipamente electrice si automatizari, industria energetica, industria electonica si electrotehnica, productia si distributia de energie electrica, industria nucleara, industia constructiilor, industria auto, industria feroviara, industria navala, industria aeronautica, industia alimentara, industria petroliera si metalurgica, industria chimica, industria maselor plastice, industria lemnului, HORECA, IT&C, telecomunicatii, energie regenerabila, si alte industrii sau domenii tangentiale.

IEAS 2014, 9 - 12 Septembrie, Palatul Parlamentului
IEAS 2014, 9 - 12 Septembrie, Palatul Parlamentului


In prezent companii de referinta s-au inscris la IEAS. Pentru mai multe detalii privind editia din acesta an va rugam sa accesati coordonatele de mai jos.

DK EXPO
Telefon / Fax: 021 231 27 36 / 021 231 91 84
E-mail: office@dk-expo.ro
Web: www.ieas.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu