joi, 24 aprilie 2014

Geberit aniverseaza 50 de ani de la productia primului rezervor incastrat pentru vasul de toaleta

Hotelul Eiger din Grindelwald a fost prima cladire din lume care a instalat rezervoare incastrate Geberit. Astazi, la aniversarea a 50 de ani de la instalare, hotelul nu a avut nevoie de nicio reparatie a sistemelor Geberit. Inovatia companiei a facut posibila aparitia bailor design, eliberand spatiul, eliminand instalatiile aparente si lasand peretii liberi, pentru ca ideile designerilor sa prinda contur.

Pana in zilele noastre, Geberit continua sa inregistreze peste 20 de patente pentru produse noi, pe an. in 2013, liderul european a investit 50 de milioane de franci elvetieni in cercetare si dezvoltarea de noi produse.

Geberit a vandut la nivel mondial peste 60 de milioane de rezervoare incastrate, atat datorita avantajelor incontestabile, cat si gratie entuziasmului cu care aceste produse au fost primite de catre profesionisti.

Hotel Eiger Grindelwald 1964-2014
“Cladirile publice, de la hoteluri la cladiri de birouri si institutii, au fost primele care au instalat sistemele Geberit, educand practic publicul cu jumatate de secol in urma”, a declarat Catalin Mitroi, director general Geberit Romania. „in Europa de Vest, rezervorul incastrat este parte din cotidian. Designerii nici nu concep sa amenajeze bai cu rezervoare aparente. In Romania este o tendinta tot mai evidenta, mai cu seama in spatiul public”, a explicat el.

Geberit lucreaza cu o echipa interna de designeri, confirmati de-a lungul timpului de numeroasele premii obtinute. Colaborarile cu designeri de renume din afara companiei au adus si ele recunoastere si au condus la lansarea unor noi colectii.

Astfel, Geberit l-a comisionat pe Christoph Behling, celebrul designer al ceasurilor TAG Heuer, pentru colectiile premiate Sigma 50 si Sigma 20, colectii de clapete pentru rezervoare incastrate. Matteo Thun a colaborat si el cu Geberit, pentru vasul de toaleta cu functie de bideu AquaClean Sela.

Geberit, AquaClean Sela Matteo Thun
Pentru a marca aniversarea celor 50 de ani de la productia in serie a primului model de rezervor incastrat, compania a lansat o noua gama de rezervoare incastrate, denumita Omega. Conceputa pestru spatii restranse, colectia include clapete de actionare cu un design minimalist, deosebit de mici, alaturi de un rezervor incastrat, disponibil pentru diferite inaltimi de instalare, inclusiv sub un pervaz sau intr-o mansarda.

Geberit este una dintre companiile care a contribuit la dezvoltarea designului industrial si care a devenit, prin tehnologie si estetica, alegerea numarul unu pentru consumatorii europeni.

Mai jos puteti viziona documentarul aniversar Geberit, in care proprietarii hotelului Eiger din Grindelwald povestesc cum au reactionat clientii cand au interactionat prima data cu un rezervor incastrat:

Despre Geberit:

Grupul Geberit este lider european de piata in domeniul tehnologiilor sanitare cu prezenta globala. Compania opereaza birouri de vanzari in 41 de tari si are 17 locatii de productie in sapte tari diferite. Principalele locatii de productie sunt localizate in Elvetia, Germania si Austria.

Grupul Geberit a generat un volum de vanzari de 2,3 miliarde de franci elvetieni in 2013 si numara 6.200 angajati. Geberit are sediul central in Elevetia, Rapperswil-Jona si a fost listat pe bursa elvetiana din 1999; in 2012 actiunile Geberit au fost incluse in SMI (Swiss Market Index).

Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati www.geberit.ro/ro_ro/index.html.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu